03 srp 2022
PRVI DOJMOVI Žilavec i Ridl čekaju pismeno očitovanje, odlazi i Jeričević
KK Zadar

PRVI DOJMOVI Žilavec i Ridl čekaju pismeno očitovanje, odlazi i Jeričević

Toni Jeričević, dosadašnji glasnogovornik Košarkaškog kluba Zadar, jutros je medijima dostavio izjave Željka Žilavca i Zvonimira Ridla, smijenjenog direktora odnosno sportskog direktora, kao i svoju vlastitu, najavivši i sam odlazak iz kluba.

“U ovom složenom procesu koji se iz faze odluka Nadzornog odbora tek mora pravno materijalizirati ovo su očitovanja službenika kluba.

Izjava direktora Željka Žilavca:

– Jutros, kao i cjelokupna javnost, saznao sam za odluke Nadzornog odbora KK Zadar. Za sada ne mogu komentirati navode iz medija dok ne dobijem pismeno očitovanje Nadzornog odbora, a na temelju kojeg ću onda moći dati konkretniju izjavu.

Izjava sportskog direktora Zvonimira Ridla:

– Malo me je zatekla odluka Nadzornog odbora s obzirom da sam o svemu saznao iz medija. Naravno da očekujem pismeno očitovanje te njihove odluke o raskidu suradnje, a onda nakon toga ću se više očitovati.  

Izjava Tonija Jeričevića, voditelja marketinga i odnosa s javnošću:

– Direktor Željko Žilavec se prema meni odnosio s poštovanjem na poslu i u određenim situacijama čak i zaštitnički. Imam samo riječi hvale za osobu koja se na razgovoru za posao odlučila za mene. Sukladno svojim ljudskim načelima ostajem vjeran ljudima koje smatram svojim timom i odlazim s njima kada se to pravno materijalizira. Tužan sam jer napuštam senzacionalan posao i kolege koje sam vrlo brzo zavolio. Nedostajat će mi svi ljudi oko kluba, posebno navijači i ultra-dinamična radna atmosfera. Novom timu u KK Zadar i svom voljenom Klubu želim sve samo najbolje!”