03 srp 2022
DOMINIK MAVRA: “Hvala navijačima, držali su nas do kraja”
Foto: Ivica Čavka / KK Split
KK Zadar

DOMINIK MAVRA: “Hvala navijačima, držali su nas do kraja”

“Prije svega, želim se zahvaliti našim navijačima, koji su napravili najbolju atmosferu ove godine i to nam je jako puno značilo. Držali su nas da ne prestanemo do kraja čupati i tražiti povratak u utakmicu. Uspjeli smo svi zajedno napravili veliki preokret za finale i hvala im na tome”, rekao je nakon pobjede u majstorici polufinala doigravanja PH na Gripama Dominik Mavra, kapetan Zadra.

– Split je odigrao fantastičnu seriju. Pokazali su puno bolje lice nego u ligaškom dijelu sezone i cijela serija je bila zaista uzbudljiva. Mislim da smo na kraju pokazali karakter, mentalitet i to nas je opet dovelo do finala – dodao je Mavra.

Finale s Cibonom. Najveći derbi hrvatske košarke. Prve dvije utakmice su u ponedjeljak i srijedu u Zagrebu.

– Nema se tu što puno reći, zna se što je finale, zna se što je derbi. Cibona je odigrala najbolju sezonu od svih hrvatskih klubova, dok smo mi imali dosta problema na terenu i van njega i to se odrazilo na igre i rezultate. Ali finale je priča za sebe.

Zadar je možda nešto umorniji, ali kada se bori za naslov prvaka to pada u drugi plan.

– Serija sa Splitom je bila dosta naporna, ali do ponedjeljka ćemo se odmoriti i biti spremni. Idemo utakmicu po utakmicu, pokušati napraviti “break” u Zagrebu i prebaciti prednost domaćeg terena kod nas. Zna se koliko nam znači podrška navijača i nadam se da to ponovno može biti prevaga, kako u Zagrebu tako i u Zadru. Mi ćemo sigurno ostaviti srce na terenu – zaključio je kapetan Zadra.