28 ožu 2024
SJAJNE VIJESTI IZ TK ZADAR 08 Astrid Joha-Bilić državna prvakinja u parovima! Jerolimov u polufinalu Croatia Open-a u Čakovcu
Ostali sportovi

SJAJNE VIJESTI IZ TK ZADAR 08 Astrid Joha-Bilić državna prvakinja u parovima! Jerolimov u polufinalu Croatia Open-a u Čakovcu

Sjajne vijesti po zadarski tenis stigle su danas iz Čakovca i Zadra sa natjecanja na kojima nastupaju predstavnici Teniskog kluba Zadar 08.

Chiara Jerolimov plasirala se u polufinale Croatia Open-a u Čakovcu gdje je sa 6:4, 1:6 i 6:1 pobijedila sedmu nositeljicu Srpkinju Teodoru Kostović. Za plasman u finale Chiara će sutra igrati protiv Britanke Hannah Klugman.

Još ljepše vijesti došle su s Višnjika gdje su se Astrid Joha-Bilić iz TK Zadar 08 u paru sa Larom Šerić iz TK Pomak okrunile naslovom državnih prvakinja do 14 godina. U finalu su bile bolje od Marte Dobrić i Ane Petković iz TK Ragusa sa 4:6 6:3 i 10:6.

Uz to, Astrid Joha-Bilic se plasirala i u finale
HEP Prvenstva Hrvatske do 14 godina u konkurenciji djevojčica nakon što je u polufinalu bila bolja od Mihaele Les iz TK Zagi slavivši na kraju s 1:6 7:6 i 6:1. U sutrašnjem finalu koje je na rasporedu u 9 sati Astrid će snage odmjeriti protiv Marte Dobrić iz TK Zagi.

Nažalost, plasman u polufinale nije izborio Jou George Gnjidić iz TK Zadar 08 koji je u polufinalu poražen od Ivon Jovanovića iz TK Zagi s 2:0 u setovima.