16 kol 2022
IZVRSTAN REZULTAT Boksački klub Ares osvojio drugo mjesto u Prvoj HBL – mladi
Borilački

IZVRSTAN REZULTAT Boksački klub Ares osvojio drugo mjesto u Prvoj HBL – mladi

Boksački klub Ares osvojio je drugo mjesto u Prvoj Hrvatskoj boksačkoj ligi – mladi za sezonu 2021-2022 u konkurenciji 51. kluba iz cijele Hrvatske.

Osvojen je 101 bod te je malo sreće nedostajalo za prvo mjesto koje je osvojio BK Brod a na trećem mjestu je BK Thor sa 69 bodova. Ares je u zadnjem kolu osvojio najviše bodova te imao najviše prijavljenih boksača čak 22.

– Zadovoljni smo izvedbama naših mladih  boksača kroz svih 9.kola lige, gdje su pokazali veliku volju i želju za napredovanjem. Ovo je ogroman uspjeh za naš grad i klub te pokazatelj da se sustavan rad kroz mlade boksače uvijek isplati – rekli su treneri u klubu Niko Marketin i Vedran Bajlo.

U HBL-u sezoni 2021-2022 za Ares je nastupalo 30 boksača/ica: Marin Baždarić, Filip Peter Keanly, Nazar Tolkaohov, Šime Baradić, Karlo Kačanić, Toma Kačanić, Mihael Baričević, Andrejas Baričević, Niko Mršić , Vid Kučan, Anes Sabljaković, Marino Sudinja, Niko Dražina, Luka Brzoja, Ivan Nekić, Vice Radonić, Luka Bukvić, Mirko Sučić, Felina Catharine Zasanski, Ana Peša, Frane Šare, Petar Maltež, Luka Matijević, Luka Ninčević, Andrija Jurišić, Ivona Galešić, Karla Tadić, Pino Rimanić i Roko Bukvić.

Ares je bio u vrhu ljestvice i u Prvoj Hrvatskoj boksačkoj ligi- stariji gdje je završio na šestom mjestu od ukupno 55 klubova. Kroz Ligu su ih vodili treneri Nikola Marketin i Vedran Bajlo. Sljedeća natjecanja su međunarodni turniri u Rumunjskoj i Bugarskoj te Europsko prvenstvo u Turskoj krajem 8. mjeseca.