18 tra 2024
JUBILEJ IPAK NIJE PROSLAVLJEN POBJEDOM Goja u porazu od Međimurja upisala 100. nastup za Donat
Nogomet

JUBILEJ IPAK NIJE PROSLAVLJEN POBJEDOM Goja u porazu od Međimurja upisala 100. nastup za Donat

U dvoboju 4. kola Lige za ostanak Prve domaće lige za žene nogometašice Donata na svom su travnjaku poražene od Međimurje-Čakovca s 3:4. Bio je ovo njihov četvrti međusobni susret i četvrta pobjeda ekipe sa sjevera Hrvatske.

Gošće su tako i nakon ovog kola ostale na prvom mjestu ljestvice s 25 bodova, dok se Donat u konkurenciji četiri ekipe nalazi na trećoj poziciji s 10 bodova. Drugi je Agram s 23, a zadnja je Neretva s 4 boda.

Unatoč porazu imale su igračice Donata razloga i za malo slavlje jer je njihova prva kapetanica u povijesti Antonija Goja odigrala svoju 100-tu utakmicu za klub sa Stanova. Poklon joj je uručila još jedna ikona Donata, Ksenija Medini, koja se nedavno oprostila od igranja, a danas u klubu djeluje kao tajnica. Ali i mnogo više od toga.

Poraz od Međimurje-Čakovca neće imati velike reperkusije za nastavak natjecanja i ono što slijedi nakon. Naime, već neko vrijeme je poznato kako će Zadranke Ligu za ostanak završiti na pretposljednjem mjestu koje sa sobom nosi dodatne kvalifikacije za ostanak.