07 lis 2022
Humanitarni turnir Tenisom do zdravlja stigao do polufinalnih mečeva. Evo tko se sve bori za finala
Ostali sportovi

Humanitarni turnir Tenisom do zdravlja stigao do polufinalnih mečeva. Evo tko se sve bori za finala

Humanitarni teniski turnir “Tenisom do zdravlja”, koji se u zajedničkoj organizciji Teniskog kluba rekreativaca Zadarske županije i Udruge Cukrići igra već gotovo dva tjedna, stigao je do polufinalnih mečeva u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Završnica će se igrti na terenima TK Zadar 08 u Drošanjici danas i sutra.

U polufinalnim mečevima danas od 17 sati se u konkurenciji žena sastaju Nikolina Perić i Maja Buča te Antonija Goja i Magdalena Bokanović.

Odmah po završetku mečeva tenisačica na teren će i tenisači. U polufinalima se sastaju Zvonimir Tudorović i Nino Bojmić te Domagoj Vidaković i Miran Zorica.

Što se, pak, sutrašnjeg programa tiče, finale u konkurenciji tenisačica, kao i meč za treće mjesto počinje u 17 sati, dok kod tenisača sve skupa počinje u 20 sati.

Organizatori pozivaju sve zainteresirane da dođu i poprate završnicu i na taj način daju i svoj doprinos ovom humanitarnom turniru od kojeg će prikupljena sredstva ići za kupnju inzulinske pumpe, televizije za pedijatrijski odjel Opće bolnice Zadar te javne komunikacijske ploče za djecu iz spektra autizma.

Ovu su akciju podržali i zadarski sportaši-olimpijci, Marko Popović, Stipe Žunić, Ivan Ninčević i Jure Ružić koji će u pauzi između dva finala odigrati revijalni meč parova. Finalu će također prisustvovati i Dražen Anzulović, bivši izbornik Hrvatske u košarci.