07 lis 2022
DOMAGOJ VUKOVIĆ: “Još ne mogu stati na nogu, a povratku na teren nadam se do kraja godine”
Foto: Andrej Jančijev / KK Zadar
KK Zadar

DOMAGOJ VUKOVIĆ: “Još ne mogu stati na nogu, a povratku na teren nadam se do kraja godine”

Ovaj tjedan počinje doigravanje za naslov košarkaškog prvaka Hrvatske. KK Zadar u četvrtfinalu igra protiv Zaboka, a prva utakmica na rasporedu je u srijedu u 19 sati u Dvorani Krešimira Ćosića.

U obranu naslova prvaka Zadrani kreću bez Domagoja Vukovića, jednog od stožernih igrača, koji se teško ozlijedio na utakmici protiv Mege početkom travnja. Za službene stranice kluba “Vuk” je danas progovorio o svom zdravstvenom stanju.

– Generalno se osjećam dobro. Tetiva je još uvijek u procesu zacjeljivanja te još najmanje tjedan-dva dana neću smjeti stati na nogu. I dalje nosim ortozu tako da trenutačno smijem samo malo mrdati nogom i ništa drugo. Ne boli me ništa, samo će trebati vremena da sve to zacijeli – kaže Domagoj.

Na upit kada bi se mogao vratiti na teren, odgovara:

– Neke projekcije su između šest do devet mjeseci, ali u ovom trenutku to doista ne mogu znati. Nadam se da ću se vratiti prije Nove godine, ali s druge strane, ne želim žuriti ni sa čime. Vidjet ćemo kako će teći oporavak.

Očekivanja od završnice sezone?

– Teško mi je što ne mogu biti uz svoje suigrače. Želim im sve najbolje u doigravanju, da čim prije iziđu iz ovog mini pada forme, da daju sve od sebe i da obrane naslov prvaka. Vjerujem u njih – poručio je Vuković.