03 srp 2022
BOKSAČKI KLUB ARES Vid Kučan prvak Hrvatske, viceprvaci Marino Sudinja i Andrejas Baričević, brončani Niko Mršić
Borilački

BOKSAČKI KLUB ARES Vid Kučan prvak Hrvatske, viceprvaci Marino Sudinja i Andrejas Baričević, brončani Niko Mršić


Boksački klub Ares nastupio je sa šest boksača na prvenstvu Hrvatske za kadete i mlađe kadete joj se održavalo u Čakovcu.

Vid Kučan ostvario je uvjerljive pobjede prekidom u četvrtfinalu i polufinalu dok je u finalu svladao protivnika rezultatom 4:1 i tako postao drugi put prvak Hrvatske.

Marino Sudinja je odradio uvjerljive pobjede u četvrtfinalu i polufinalu dva puta s rezultatom 5:0 da bi u finalu izgubio podijeljenom odlukom sudaca 3:2 i tako postao novi viceprvak Hrvatske. Marino je inače dvostruki prvak Hrvatske.

Andrejas Baričević je odradio odličan meč u finalu te je po trenerima Aresa trebao čisto pobijediti no suci su odlučili drugačije i na taj način oštetili njihovog boksača. Andrejas je novi viceprvak Hrvatske a do sad je bio jednom prvak Hrvatske i stalni je reprezentativac.


Niko Mršić osvojio je brončano odličje plasmanom u polufinale gdje je izgubio od odličnog protivnika. Niki je ovo bilo prvo natjecanje i pokazao je da njegovo vrijeme tek dolazi.

Mihael Baričević i Anes Sabljaković izgubili su svoje borbe u četvrtfinalnim borbama.Mihael i Anes su odlični boksači i također njihovo vrijeme će vrlo brzo doći.

Na ovo PH boksače su vodili njihovi treneri Vedran Bajlo i Nikola Marketin koji su zadovoljni svojim pulenima koji su dali sve od sebe. Krajem petog mjeseca očekuje ih zadnje kolo Prve Hrvatske boksačke lige te se nadaju da će istu i osvojiti.