03 pro 2023
FUTSAL ZADAR Murvica ili Stanovi? Večeras druga finalna utakmica
Foto: Zadar.tv
Futsal

FUTSAL ZADAR Murvica ili Stanovi? Večeras druga finalna utakmica

Večeras od 20:30 na rasporedu je druga finalna utakmica 1. Futsal Zadar županijske malonogometne lige između Murvice i Stanova. Prvi susret, odigran prije tjedan dana, otišao je na stranu Murvičana, koji su golovima Žumberca i Lučića slavili 2:0. Velika prednost pred uzvrat, ali…

Hrvoje Čulina (Foto: Zadar.tv)

– Svaka utakmica je priča za sebe. I ova počinje od 0:0 i tako joj treba pristupiti. U prvom susretu smo bili odlični, odigrali obranu i kontranapad kao iz priručnika. Obrana nam je definitivno jača strana i na njoj trebamo graditi uspjeh i u uzvratu – poručuje Hrvoje Čulina, trener Murvice.

Tomislav Zelić (Foto: Zadar.tv)

S druge strane Tomislav Zelić, trener Stanova, svjestan je da je pred njegovim igračima težak, ali ne i nemoguć zadatak.

– U prvoj utakmici nas je iz dogovorene taktike izbacio nesretno i nespretno primljen prvi gol. Nakon toga smo imali terensku nadmoć, naročito u drugom dijelu, ali lopta nije htjela u gol. Murvica je momčad s najčvršćom obranom u ligi i sigurno nam neće biti lako ni u uzvratu. Dva pogotka razlike nisu malo, ali vjerujem u svoju momčad i mislim da ništa još nije gotovo. Povratkom nekih igrača koji su nam nedostajali u prvom susretu, nadam se da će naš napad biti puno učinkovitiji, a onda je sve moguće – ističe Zelić.