28 svi 2023
ALEKSANDAR BURSAĆ: “Onaj od gore nam ne dozvoljava da pobijedimo”
Foto: KK Zadar
KK Zadar

ALEKSANDAR BURSAĆ: “Onaj od gore nam ne dozvoljava da pobijedimo”

Zanimljive izjave dali su predstavnici Košarkaškog kluba Zadar nakon domaćeg poraza od Gorice u posljednjem kolu Lige za prvaka. Evo što je objavljeno na službenim stranicama kluba.

Srđan Helbich, trener Zadra“Ova utakmica bila nam je bitna da zaigramo bolje, dignemo se u formi i da budemo dobri za taj Playoff.”

Aleksandar Bursać, igrač ZadraNemam što reći osim da nam Onaj od gore ne dozvoljava da pobijedimo. Očigledno se u zadnje vrijeme vidi pad forme, ali ne samo forme nego i pristupa želje i motiva, što mi nije jasno kako toga može nedostajati. Pokazali smo kada odigramo obranu kako treba da to liči na nešto, međutim taj pristup moramo imati od početka.

Nadam se da ćemo se sabrati početkom Playoffa i da ćemo u utakmice ulaziti kako smo ušli u današnje drugo poluvrijeme. Siguran sam da tad neće biti problema, kao što ih i danas ne bi bilo da smo tako ušli. Ponavljam ne znam razlog takog ulaska, ja sam kao i svi ljut radi tih stvari jer to je nešto što nam nitko ne može uzeti. Nadam se da ćemo se svi sabrati dovesti taj pristup na normalu i da će tada sve krenuti bolje.”