01 pro 2022
KUP MARJANA Judo klub Zadar osvojio 18 medalja od čega pet zlatnih
Borilački

KUP MARJANA Judo klub Zadar osvojio 18 medalja od čega pet zlatnih

Proteklog vikenda u Splitu je održan prvi međunarodni judo turnir „ Kup Marjana“na kojem je nastupilo 403 natjecatelja iz 26 klubova.

U maloj dvorani na Gripama natjecalo se u uzrastima mlađih dječaka i djevojčica, dječaka i djevojčica i mlađih kadeta i kadetkinja. Judo klub Zadar je na ovom natjecanju nastupio sa 36 natjecatelja predvođenih trenerima Antom Zankijem, Stipom Grgasom, Josipom Kneževićem i Draganom Kneževićem.

Mladi Zadarski judaši i judašice su sa ukupno osvojili 5 zlatnih, 6 srebrenih i 7 brončanih medalja te sa 91 bodom zauzeli treće mjesto u ekipnom poretku klubova.

U kategoriji mlađih dječaka i djevojčica do 10 godina Greta Klarin je osvojila srebreno a Mislav Stručić brončano odličje.

U kategoriji dječaka i djevojčica do 12 godina Tino Hromin i Parić Patrik su osvojili zlatna odličja. Srebrena odličja su osvojili Tia Perinčić i Lili Lončarić dok su Eva Grčić i Mario Mrkić osvojili brončana odličja.

U kategoriji dječaka i djevojčica do 14 godina, Luce Rumora i Mia Katušić su osvojili zlatna odličja. Srebrena odličja su osvojili Diara Vučenović i Marta Parica dok su brončane medalje osvojili Niko Radulović, Matej Vučić i Marin Katušić.

U kategoriji mlađih kadeta i kadetkinja do 16 godina Cvita Ivetić je osvojila zlatno odličje, Barbara Pezelj srebreno odličje a Kimi Matulović brončano odličje.

Za judo klub Zadar još su nastupili: Duje Tudorović, Toni Krička, Tomislav Rončević, Duje Kalmeta, Vito Tudorović, Filip Zlatarevski, Bartol Maračić, Karlo Buljat, Armin Bračković, Marko Škifić, Tina Krička, Rio Lončarić, Niko Marin, Roko Zidar Basioli, Luka Jurković, Juraj Pavlović, Tomislav Paleka, Adrian Burmeta.