01 pro 2022
Mlađi pioniri NK Sabunjar iz Privlake pobjednici turnira Svetog Jurja na Visu
Mlađe kategorije

Mlađi pioniri NK Sabunjar iz Privlake pobjednici turnira Svetog Jurja na Visu

Mlađi pioniri Sabunjara nastupili su na 14. izdanju tradicionalnog turnira na Visu. U konkurenciji s klubovima iz Splitske, Zagrebačke, Zadarske županije, te Slavonije osvojili su prvo mjesto.

Na turniru su nastupili s dvije ekipe u konkurenciji mlađih pionira. Jedna ekipa je završila natjecanje u grupi s pobjedom i tri poraza, dok je druga ekipa u svojoj grupi osvojila prvo mjesto s tri pobjede i remijem.

U polufinalu su slavili protiv ekipe Vatrogasac Zdenci 3:0 iako su imali igrača manje od pete minute. Dečki su pokazali svoju kvalitetu, karakter i dišpet, te odigrali vrhunsku utakmicu. U finalu ih je dočekala ekipa Čaporice iz Trilja. Prava finalna utakmica s dosta nervoze, te nakon 1:1 u regularnom dijelu, slavili su Privlačanci u lutriji izvođenja penala.

Doček u Privlaci

– Veseli me ponašanje moje ekipe na terenu i van njega, kao i prikazana igra koja je rezultat napornog rada. Uz prvo mjesto, naš Toni Pijaca je proglašen za najboljeg igrača turnira. Ovim putem se zahvaljujem organizatorima, na odlično organiziranom turniru i odličnim uvjetima za igru, kao i uvjetima smještaja .Za kraj veliko hvala roditeljima i prijateljima kluba koji su nas dočekali u večernjim satima sa vatrometom i bakljadom koju će djeca pamtiti cijeli život – istaknuo je trener mlađih pionira i voditelj Škole nogometa NK Sabunjar, Jurica Zanki.