01 pro 2022
STK DONAT Daniel Mijatović: “U glavi je prevaga, tko ima samopouzdanje, taj pobjeđuje”
Stolni tenis

STK DONAT Daniel Mijatović: “U glavi je prevaga, tko ima samopouzdanje, taj pobjeđuje”

U odličnom nizu su stolnotenisači Donata koji su na pet uzastopnih pobjeda u HEP Superligi.  S omjerom 11/9 nalaze se na odličnom petom mjestu.

Jedan od ključnih igrača u momčadi Davora Karlovića je ove sezone Daniel Mijatović koji je donio nekoliko ključnih pobjeda za ukupno slavlje Donatovaca.

STK Donat

– Igramo odlično u zadnje vrijeme nakon nešto lošijeg ulaska u sezonu. Pokazali smo da smo u biti momčad koja se od početka trebala boriti za gornji dom tablice gdje se sada i nalazimo. Što se tiče mojih igara, prezadovoljan sam, stolni tenis, svaki meč u ovom sportu je triler, treba imati čelične živce, u glavi biti spreman i izdržati takve mečeve. U glavi je prevaga, onaj koji ne posustaje, koji se ne predaje, ima samopouzdanje do kraja taj pobjeđuje. Pokazao sam da sam bio spreman, odradio sam to odlično i sretan sam radi sebe i svojih suigrača.

Dva kola ostala su još do kraja, gostovanja kod Starra i Čakovca?

– Protiv Starra će biti teško, dobra momčad dok protiv Čakovca mislim da ne bih trebalo biti problema. Očekujemo četvrto mjesto koje bi nam potencijalno otvorilo prostor za izboriti europsko natjecanje naredne sezone u koliko se klub odluči na takav iskorak.

Daniel ostaje i naredne sezone u Donatu?

– Tu se vidim, još su neki pregovori u tijeku, moje srce i život je tu. Volim Zadar i želim trajno graditi karijeru ovdje ali vidjet ćemo što budućnost donosi – za kraj će Mijatović.