28 ruj 2022
PUNTAMIČANI DOČEKUJU FURNIR Dino Palčić: “Dođite i budite nam vjetar u leđa”
Foto: Šime Zelić/KK Sonik Puntamika
Domaća košarka

PUNTAMIČANI DOČEKUJU FURNIR Dino Palčić: “Dođite i budite nam vjetar u leđa”

Tri su kola ostala do kraja Lige za ostanak u kojoj se još uvijek vodi velika borba za izbjegavanje posljednjeg (ispadanje) i pretposljednjeg mjesta (dodatne kvalifikacije).

Košarkaši Puntamike koji se bore sa svim nedaćama što iziskuje nadljudske napore još uvijek su i dalje “živi” u borbi za očuvanjem statusa prvoligaša. Trenutačno se nalaze na pretposljednjem mjestu s 8 pobjeda i 21 porazom.

Ove nedjelje u 8. kolu u svojim Jazinama ugostit će Furnir iz Dubrave koji je mjesto iznad njih s dvije pobjede više ostvarene.

– Jako bitna utakmica za nas. S našom pobjedom i eventualnim porazom Osijeka možemo im pobjeći na dvije pobjede I tamo onda otići rasterećeni. Naglasak je na skoku i što bržoj igri, ne smiju nas uvući u svoju statičnu igru. Optimisti smo, idemo hrabro do kraja. Pozivam sve kojima je stalo do ovoga kluba da dođu i pomognu nam. To bi nam puno značilo – ističe kapetan “zelenih”, Dino Palčić.

Dvoboj će se igrati s početkom u 18 sati. Poziv ste dobili, dođite i budite vjetar u leđima našim dečkima. To su u svakom slučaju zaslužili.