01 pro 2022
ODBOJKA Izbornik Antonio Surać te igrači Luka Buljat i Luka Nekić u Napulju “love” EP-o
Odbojka

ODBOJKA Izbornik Antonio Surać te igrači Luka Buljat i Luka Nekić u Napulju “love” EP-o

Nakon priprema u Nedelišću, hrvatska muška kadetska reprezentacija ovog vikenda ima pred sobom kvalifikacijski turnir za odlazak na Europsko prvenstvo.

Izbornik U18 muška kadetska reprezentacija je naš Zadranin Antonio Surać dom su među odabranim još dva igrača OK Zadar, Luka Buljat i Luka Nekić.

Kadeti svoj kvalifikacijski turnir imaju u Napulju. Oni uz domaćine Talijane, s kojima igraju u petak, imaju za protivnike i Francuze, s kojima se sastaju u nedjelju.

“Otpali su još prije puta zbog ozljede Mičetić i Šunjo, a ovdje nam se na treningu ozlijedio i jedan od tri srednja blokera Jakopec. Iskrenuo je skočni zglob no vidjet ćemo hoće li ga fizioterapeut moći osposobiti za igru. U sklopu priprema odigrali smo u Mariboru prijateljski trening susret s kadetskom reprezentacijom Turske, koja se pripremala tamo za turnir u Srbiji, i izgubili 1:3. Taj nam je susret dobro poslužio kao priprema za ono što nas čeka u Napulju. Skupina je iznimno teška, no mi smo se tu došli nadigravati, jer ne mislimo da smo bez svojih šansi. Ova generacija ima potencijala a obzirom da se tu radi o kadetima, svašta je moguće na ovom turniru“, optimistički je na kraju rekao izbornik Antonio Surać.