03 pro 2023
NOVO GOSTOVANJE KOD CIBONE Dario Drežnjak: “Poraz je najbolje zaboraviti s pobjedom!”
Foto: Šime Zelić
KK Zadar

NOVO GOSTOVANJE KOD CIBONE Dario Drežnjak: “Poraz je najbolje zaboraviti s pobjedom!”

Samo dva dana nakon poraza od Cibone u HT Premijer ligi za prvaka, košarkaši Zadra protiv istog će protivnika snage danas odmjeriti i u posljednjem dvoboju AdmiralBet ABA lige.

Riječ je o zaostalom dvoboju 16. kola nakon kojeg će Zadrani spustiti zastor na nastup u regionalnom natjecanju.

Iako utakmica nema nikakav rezultatski značaj, s obzirom da su obje momčadi osigurale ostanak u donjem dijelu ljestvice, ipak se radi o najvećem derbiju hrvatske košarke i stoga borbe i želje za pobjedom ne bi trebalo nedostajati.

– Želja nam je zaboraviti taj poraz od Cibone, a najbolji način je pobjeda u ogledu koji nam slijedi. Nikako nam se ne smiju dogoditi te neke crne rupe koje smo imali pogotovo s energetskog aspekta u obrani. Moramo taj segment bitno popraviti – kaže Dario Drežnjak, krilni centar Zadra.

– Kao što sam i rekao prošli put među nama nema puno nepoznanica, ovo nam je sedma utakmica u ovoj sezoni i u zadnjoj utakmici vidjeli smo što ne smijemo raditi ako želimo upisati pobjedu. Nadam se da ćemo zadnju utakmicu AdmiralBet ABA Lige načiniti dovoljno zanimljivom, i da ćemo ukoliko budemo dobro odradili zadatke, doći u situaciju da upišemo pobjedu – optimističan je Srđan Helbich, pomoćni trener Zadra.

Utakmica se igra u dvorani Dražena Petrovića u Zagrebu s početkom u 19 sati.