03 srp 2022
Davor Karlović: “Još sam pod dojmom, Stolar mora i ide dalje”
Stolni tenis

Davor Karlović: “Još sam pod dojmom, Stolar mora i ide dalje”

Momčad Sagittariusa osvojila je prvo mjesto u premijernom izdanju stolnoteniske lige amatera i rekreativaca Stolar koji je organizirao STK Donat na čelu s voditeljem lige Davorom Karlovićem.

– Nemam riječi, ja sam oduševljen, nikad nisam bio sretniji. Ovo je bio vrhunac, susreti za poredak i druženje koje je bilo po završetku susreta kada su svi sudionici ostali skupa i družili se. Nema ništa ljepše od toga, sklopljena su nova prijateljstva, prava smo klapa i on što ja želim istaknuti je to da nakon ovog prvog izdanja Stolar mora ići i ide dalje – dodao je u dahu Davor Karlović.

Uhvatio je malo zraka pa nastavio.

– Ovo je bio pun pogodak i za naš klub, za popularizaciju samog stolnog tenisa u našem gradu. Dosta djece nam se naknadno i priključilo, stvarno sam još pod dojmom i veliko hvala svima koji su sudjelovali u ovom projektu koji je pun pogodak. Liga je izuzetno zanimljiva, kriteriji su strogo postavljeni jer u ligi mogu igrati samo oni koji nikad ovaj sport nisu trenirali.

Prvaci – Sagittarius

Za stolom ljuti suparnici, kad mečevi završe, pravi prijatelji.

– Što ima ljepše od toga, imali smo live prijenos putem naše facebook stranice, 6o- tak ljudi u dvorani, ne želim nikoga posebno isticati, za mene su svih 16 ekipa koliko ih je sudjelovalo pobjednici – zaključio je alfa i omega ovog natjecanja, Davor Karlović.

Ono što se sada čeka a i vrijeme je, to je nova dvorana. Interes Zadrana za celuloidnom lopticom je ogroman, puno je nove djece upisano u STK Donat, sport je jako atraktivan, na popularizaciji se ozbiljno radi. Nova dvorana na Višnjiku nadamo se da će vrlo skoro ugledati i svjetlo dana. Ako to nisu zaslužili barba Tomo Amižić, Primorac, braća Karlović, Gaćina i drugi, onda ne znamo tko je.

POREDAK: 1. Sagittarius, 2. Bekend dijagonala, 3. Šabanatori, 4. Cataleya Sport Line, 5. Banana, 6. i … to je to, 7. Villa Sportiva, 8. Strukovnjaci, 9. Sidro, 10. Shuttle bus, 11. Nesvrstani, 12. Vakanza, 13. AS Zaton, 14. Novi radio, 15. Mokronje zaton, 16. Diskus hernija.