28 ruj 2022
Peti rođendan portala Sport023!
Ostali sportovi

Peti rođendan portala Sport023!

Punih pet godina. Ili 60 mjeseci. Ili 1827 dana. Toliko je u medijskom eteru aktivan naš portal Sport023.

Slobodno možemo reći naš i vaš, jer bez vas – čitatelja, sportaša, sportskih djelatnika, navijača… – ne bi bilo ni nas. Odnosno svega onoga što svakoga dana radimo.

A napravili smo u proteklih 5 godina preko 10.000 autorskih članaka. Samo i isključivo o zadarskom sportu i zadarskim sportašima.

Mnogo je redaka, riječi i rečenica prošlo pod našim tipkovnicama, potkrala nam se sigurno i poneka nenamjerna pogreška, ali ono što je naša nit vodilja od prvoga dana to je entuzijazam i ljubav prema sportu – prvenstveno onom nama najdražem, lokalnom, zadarskom.

Trudimo se biti ažurni, objektivni, konstruktivni i pozitivni koliko god je to moguće. A kada je potrebno i kritični, jer bez kritike nema ni napretka.

I tako ćemo, unatoč izazovima koje nosi svako vrijeme pa tako i ovo današnje, nastaviti i dalje. Jer smatramo da je zadarskom sportu, između ostaloga, za napredak potreban i snažan i kvalitetan sportski medij. Možda i potrebniji nego što smo prije pet godina mislili da će biti.

Ali nećemo ovom prilikom previše duljiti, pisati, filozofirati… Pustit ćemo da neke stvari odradi i pokaže vrijeme. Novi radni sportski dan je pred nama i valja ga odraditi kao i sve prethodne. Njih 1826.

Možemo vam samo zahvaliti što nas pratite, čitate, podržavate, lajkate… I nastaviti se truditi da vam iz dana u dan serviramo sve najsvježije informacije, izvještaje, priče, intervjue i zanimljivosti o zadarskom sportu.

Ekipa Sport023