24 velj 2024
KK ZADAR Sprema se zabavni program, nagradit će se i najglasniji navijači
Foto: Šime Zelić
KK Zadar

KK ZADAR Sprema se zabavni program, nagradit će se i najglasniji navijači

U ponedjeljak, 18. travnja u 18 sati, KK Zadar igra pretposljednju utakmicu AdmiralBet ABA lige ove sezone protiv Studentskog Centra.

– Podsjećamo naše navijače da je ulaz za djecu mlađu od sedam godina besplatan tako da obitelji mogu ponedjeljak provesti u obiteljskom okruženju. Košarkaški klub Zara demonstrirati će košarkaške elemente između četvrtina, a na poluvremenu nas očekuje nagradna igra “Pogodi tricu i odi na pizzu.” Sretnog “tricaša” čeka pizza odmah nakon utakmice u omiljenom zadarskom restoranu “Pizzara” – objavio je KK Zadar.

U utorak, 26. travnja u 20 sati, na rasporedu je utakmica HT Premijer lige za prvaka između Zadra i Splita.

– Taj dan Košarkaški klub Zadar slavi svoj 77. rođendan pa ćemo se na poluvremenu simbolično slikati s rođendanskom tortom koju će nam napraviti obrt za proizvodnju slastica Cukarin. Tvrtka Cromaris osigurati će nagradna iznenađenja, a Malta darovni dućan poklanja i majice s kojima ćemo nagraditi najglasnije navijače u dvorani. Nakon slikanja s tortom nastavljamo s nagradnom igrom u kojoj treba pogoditi tricu da bi se osvojilo pizzu. Košarkaške demonstracije između četvrtina odraditi će Škola košarke Zadar, a u goste će nam doći i zadarska pjevačica Marta Hut koja će nam i otpjevati hrvatsku himnu.

U suradnji sa školama košarke Zadarske županije KK Zadar će do kraja ove natjecateljske sezone provoditi akciju kroz koju će se predstaviti škole košarke Zadarske županije. Cijeli zabavni program napravljen je isključivo na volonterskoj bazi svih pojedinaca koji će pokloniti svoje vrijeme, znanje, rad i proizvode. Zahvalnica će im biti uručena u skladu s novim programom pod nazivom “Prijatelji brenda KK Zadar”. Program za cilj ima nagraditi sve koji svojim radom populariziraju brend KK Zadar i nesebično doprinose zajednici u kojoj žive – stoji u objavi kluba.