01 pro 2022
Za veliko finale STOLAR-a danas se bore Sagittarius i Šabanatori te Cataleya Sport Line i Bekend dijagonala
Ostali sportovi

Za veliko finale STOLAR-a danas se bore Sagittarius i Šabanatori te Cataleya Sport Line i Bekend dijagonala

U rekreativnoj ligi zadarskih stolnotenisača amatera, popularnoj STOLAR ligi, večeras su na rasporedu polufinalni mečevi, a vrhunac sezone dogodit će se sutra kada će pobjednici današnjih susreta odmjeriti snage u velikom finalu.

Iako se neki možda i ne bi složili, četiri ekipe koje su ušle u samu završnicu ovog natjecanja svoje su mjesto tamo itekako zaslužili. Prvenstveno svojim igrama kroz cijelu sezonu, koja je za mnoge od njih prebrzo došla svome kraju, ali i kroz sjajne dvoboje četvrtfinala koje su bile pravi pravcati filter za ono što slijedi.

Tako će od 20;30 sati na jednom stolu zaigrati najveći favorit za osvajanje naslova Sagittarius protiv sjajnih Šabanatora, dok će na drugom snage odmjeriti „nabrijana“ Cataleya Sport Line i decentna Bekend dijagonala.

– Izuzetno mi je drago da smo uopće pokrenuli ovu sjajnu priču u kojoj sudjeluje čak 68 igrača i igračica. U polufinalu su zasluženo četiri najbolje ekipe i očekujem dobre partije. Kako bi sve podignuli na jedan viši nivo angažirali smo prvoligaške suce i siguran sam kako će sve proći bez problema. Ovim putem molim sve učesnike da dođu utorak na finalni dvoboj koji počinje u 19;30 sati nakon kojeg slijedi i mala zakuska. Molim da svi dođemo u majicama STOLAR-a jer ćemo napraviti i jednu zajedničku fotografiju – kaže Davor Karlović, osnivač i idejni začetnik STOLAR-a.

Prije polufinalnih dvoboja danas će se igrati i za poredak od petog do sedmog mjesta. Sastaju se I… to je to i Strukovnjaci te Banana i Villa Sportiva.

Sretno svima!