31 svi 2023
POLUFINALA U STOLARU Cataleya – Bekend dijagonala te Sagittarius – Šabanatori
Stolni tenis

POLUFINALA U STOLARU Cataleya – Bekend dijagonala te Sagittarius – Šabanatori

Sijevalo je sa svih strana u susretima četvrtfinala stolnoteniske lige rekreativaca i amatera Stolar koja se igra u dvorani Bagata.

Galantno su svoj dvoboj odradili strijelci, Sagittariusi koji su s 3:0 bili bolji od Villa Sportive.

S 3:0 plasman u polufinale izborila je Cataleya Sport Line koja je nadigrala Strukovnjake. Ješe i Marić “školovali” su Lisicu I Ivaniševića na pravi način. Ješe je porazio Lisicu 3:1, potom Marić u drami Ivaniševića 3:2. Ključni bod “brendirani” su osvojili u paru, bili su bolji 3:1.

Šabanatori (Galov, Samodajev) zasvirali su Seki i Rakvinu, D – mol. Odličan je to bio dvoboj, s 3:1 prvospomenuti dvojac izborio je nastavak lige i borbu za najviši tron.

Četiri vrhunska meča gledali smo u ogledu između Bekend dijagonale i I… to je to. Dijagonala, (Torbarina, Škoda) slavila je nakon velike borbe rezultatom 3:1. Bod za ukupno slavlje Dijagonale djelo je Škode koji je porazio Markovića 3:1 u setovima.

– Sjajni mečevi, odličan stolni tenis, puno emocija i borbenosti svih ekipa. Bravo svima – istaknuo je voditelj lige Davor Karlović (ipak malo smrknutog brka).

Polufinala su na rasporedu u ponedjeljak od 20 i 30 igrat će Sagittarius – Šabanatori te Cataleya Sport Line – Bekend dijagonala.

Prije njih igrat će se za poredak od 5. -7. mjesta. Sastat će se I… to je to –Strukovnjaci te Banana – Villa Sportiva.