27 lip 2022
NOVO PRIOPĆENJE KK ZADAR: “Razmišlja se o prekršajnoj prijavi”
Foto: Šime Zelić
KK Zadar

NOVO PRIOPĆENJE KK ZADAR: “Razmišlja se o prekršajnoj prijavi”

Košarkaški klub Zadar danas je objavio službenu reakciju vezano za izjave Enija Meštrovića i Ante Rubeše na jučerašnjoj press konferenciji u Jazinama. Priopćenje Kluba prenosimo u cijelosti.

– Svjesni smo izuzetno delikatne situacije u kojoj se Klub nalazi. Kao što smo naveli u prošlom priopćenju “očekujemo da će se sa svim budućim izjavama i istupima pokušati skrenuti pažnja s njihovog nedoličnog i neprimjerenog ponašanja” sa netom održane Skupštine, tako se i dogodilo.

Senzacionalističkim izjavama pokušavaju skrenuti pozornost sa incidenta koji se zbio na samoj Skupštini održanoj jučer 5. travnja 2022. na Višnjiku u 13:00. Vezano za dotični incident razmišlja se i o prekršajnoj prijavi jer postoje temelji za isto. Takvo ponašanje osuđujemo i ne može se tolerirati u jednoj ozbiljnoj instituciji kao što je KK Zadar.

Medijski “ping-ping” ovakvog karaktera Klubu najmanje odgovara jer naš fokus treba biti na sportu i završnici prvenstva Hrvatske.

S takvim ponašanjem na jučer održanoj Skupštini, jesu li oni stvarno vrijedni uništenja Kluba? Je li to ta budućnost kojoj težimo? – stoji u priopćenju KK Zadra.