04 lip 2023
14. MEMORIJALNI TAEKWONDO TURNIR JOSIP JOVIĆ IMOTSKI  2022.  Zlato, srebro i bronca za Taekwondo klub Zadar
Borilački

14. MEMORIJALNI TAEKWONDO TURNIR JOSIP JOVIĆ IMOTSKI 2022. Zlato, srebro i bronca za Taekwondo klub Zadar

Članovi Taekwondo kluba Zadar nastupili su u Imotskom na 14. Memorijalnom turniru Josip Jović, natjecanju za mlađe kadete (9-11 god.), kadete (12-14 god.) i juniore (14-17 god.). Sudjelovalo je 247 natjecatelja iz 18 klubova iz Hrvatske i BiH. Zadrani su ovaj put nastupili sa pomlađenom ekipom (dvije mlađe kadetkinje, dvije kadetkinje i jedan junior).   

Kod mlađih kadetkinja nastupile su: Marcela Batur (-33 kg) i izgubila je u prvom kolu i Klara Juran (-43 kg) koja je izgubila u četvrtfinalu.

Kod kadetkinja je nastupila Loreta Beram (-37 kg) i u finalu izgubila od puno veće protivnice i osvojila drugo mjesto i srebrnu medalju ; pokazala je veliku borbenost ali je velika razlika u visini dala protivnici prednost.

Kadet Luka Beram (- 37 kg) , prvu borbu je pobijedio Nou Perića, a drugu finalnu pobijedio je  Franu Curaća (Forteca) i osvojio prvo mjesto i zlatnu medalju.

Junior Matija Beram nije imao protivnika u svojoj pa je nastupio u višoj kategoriji – 51 kg i u polufinalu uz odličnu borbu izgubio od nadmoćnijeg domaćina Andreja Perića i osvojio treće mjesto i brončanu medalju.

Juniori TK Zadar nastupaju sljedeću nedjelju (10. travnja ) na Juniorskom prvenstvu Hrvatske u Zagrebu, Sutinska vrela.