23 velj 2024
STUDIO SENSUS Iskustvo i stručnost Dino Mrkić objedinio u poslovni projekt
Promo članci

STUDIO SENSUS Iskustvo i stručnost Dino Mrkić objedinio u poslovni projekt

Dino Mrkić, poznati zadarski fizioterapeut, krajem prošle godine, odlučio je krenuti u poduzetničke vode. Tako je nastao Studio Sensus, obrt za njegu tijela, koji nudi čitav niz usluga, od masaža preko saniranja sportskih ozljeda do rješavanja akutnih i kroničnih bolnih problema.

– Nakon završenog studija fizioterapije i niza dodatnih edukacija u struci te sada već dugogodišnjeg profesionalnog iskustva, odlučio sam da je vrijeme za pokretanje vlastitog posla. Studio Sensus je zapravo objedinio sve ono što sam kroz dosadašnju karijeru i edukacije naučio, s ciljem da svojim klijentima ponudim najbolju moguću uslugu – kaže Dino, kojega je šira sportska javnost najbolje upoznala kao fizioterapeuta Nogometnog kluba Zadar.

Kroz njegove su ruke već prošle brojne sportske zvijezde poput Danijela Subašića, Saše Bjelanovića, Stipe Perice, Dragana Župana, Roberta Seligmana, Stipe Žunića, Mateja Neveščanina i drugih, ali i mnogi “obični ljudi” koje muče kojekakvi bolni problemi.

– Moj dosadašnji poslovni put bio je takav da me najviše vezao uz sport i sportaše pa sam s mnogima od njih ostao u kontaktu i ostvario dugoročnu suradnju. No, misija Studia Sensus je da omogući jednako kvalitetnu uslugu, kako profesionalnim sportašima, čiji su zahtjevi često specifični, tako i ljudima koji nisu u sportu, ali im određena vrsta masaže ili tretmana može pomoći u svakodnevnom životu.

Dakle, što sve nudi studio Sensus?

– Nudi širok spektar usluga i tretmana. Da pojednostavnim, imamo klijente koji dođu samo na “običnu” masažu leđa kako bi se malo opustili i olakšali si neke svakodnevne aktivnosti, a imamo i one koji zahtijevaju specifične vrste tretmana zbog određenih ozljeda ili akutnih i kroničnih problema. Uvijek je najvažnije prvo ostvariti direktan kontakt kako bismo vidjeli što je točno klijentu potrebno i onda je dalje sve u našim rukama – ističe Dino.

Studio Sensus nalazi se u suvremeno opremljenom prostoru na adresi Ulica Cilj 1A na Bokanjcu. Termini se unaprijed dogovaraju, a sve informacije mogu se dobiti na broj 095 552 8917 ili putem facebooka i instagrama.