28 ruj 2022
KK ZADAR Na Glavnoj skupštini došlo je do neugodnih ispada, nervoze i vrijeđanja
KK Zadar

KK ZADAR Na Glavnoj skupštini došlo je do neugodnih ispada, nervoze i vrijeđanja

Košarkaški klub Zadar objavio je priopćenje vezano za Glavnu skupštinu Kluba, koja je održana danas (utorak, 5. travnja) s početkom u 13 sati u press dvorani ŠC Višnjik. Priopćenje prenosimo u cijelosti.

– Neugodno smo iznenađeni reakcijama pojedinih aktera na Skupštini. Na samom otvaranju Skupštine došlo je do neugodnih ispada i nervoze pojedinih aktera što se dodatno manifestiralo vrijeđanjem na osobnoj razini, razini koja ne pripada civiliziranom svijetu, a pogotovo ne jednoj Skupštini Kluba.

Javni bilježnik je pokušao objasniti ulogu članova Nadzornog odbora na Skupštini, ali apsolutno nije mogao doći do riječi i nije mu omogućeno da pojasni neke stvari vezano za djelovanje same Skupštine.

U nedostatku argumenata napustili su Skupštinu koja je nastavila svoj rad, legalno izglasala sve odluke koje su bile na dnevnom redu, ali odbijanjem potpisa predsjednika Nadzornog odbora one još uvijek nisu pravno valjane. Shodno tome, odluke se ne mogu provesti u Registru Trgovačkog Suda i ovo je još jedan u nizu činova opstruiranja rada Kluba.

Uz ovakav način ponašanja teško će se moći osigurati kontinuitet rada Kluba. Očekujemo da će se sa svim budućim izjavama i istupima pokušati skrenuti pažnja s njihovog nedoličnog i neprimjerenog ponašanja u smjeru destrukcije i daljnjeg razaranja KK Zadar.