25 lip 2022
Donatovci sjajnim izvedbama do slavlja nad osječkim Vodovodom i vinkovačkom Cibalijom
Ostali sportovi

Donatovci sjajnim izvedbama do slavlja nad osječkim Vodovodom i vinkovačkom Cibalijom

U dvostrukom programu 10. kola HEP Superlige stolnostenisači Donata proteklog su vikenda na Bagatu upisali dvije uvjerljive pobjede s kojima su čvrsto zasjeli na šesto mjesto prvenstvene ljestvice s 27 bodova i omjerom od po devet pobjeda i poraza.

Donatovci su u prvom ogledu s 3:1 pobijedili osječki Vodovod da bi potom svojim navijačima pružili dvostruko zadovoljstvo svladavši s istim rezultatom u drugom susretu vinkovačku Cibaliju.

– Iza nas je još jedna uspješan vikend. Prezadovoljan sam jer nam se s ove dvije pobjede otvorila velika šansa da dohvatimo četvrtu ili petu poziciju i izborimo izlaz u Europu. Uzvratili smo Osječanima na porazu iz prvog dijela, dok smo po drugi put ove sezone pobijedili Cibaliju. Ponovit ću kako smo prava ekipa što pokazujemo u ovim posljednjim utakmicama. Dobra smo klapa i dobro se slažemo – kaže Davor Karlović trener Donata.

Do kraja prvenstva Donat će odigrati još četiri dvoboja. U prva dva domaćini su Dugom Selu i Požegi, dok će sezonu zaključiti gostujućim utakmicama kod Varaždina i Čakovca.