07 lis 2022
LIKAR KROMBACHER FINALE Mogu li Puntamičani zaustaviti “euroligaške” Vršane?
Foto: LIKAR Krombacher
LIKAR Krombacher

LIKAR KROMBACHER FINALE Mogu li Puntamičani zaustaviti “euroligaške” Vršane?

Nakon 38 utakmica ovogodišnjeg, drugog izdanja LIKAR Krombachera, došlo je vrijeme za posljednje dvije – dvoboj za treće mjesto i veliko finale. Kao i u prvoj sezoni, do završne borbe za titulu došle su momčadi Vrsi i Veterana Puntamike.

No, dok su prošle sezone Puntamičani bili u ulozi favorita, koju su na kraju i opravdali uvjerljivom pobjedom 64:42, ovaj put je situacija obrnuta. Mate Kanjer prijelazni je rok odradio u maniri vrhunskih menadžera i u redove Vršana doveo dva bez dileme najzvučnija imena lige, Marka Popovića i Tomislava Ružića.

– Motivirani smo i želimo obraniti titulu, ali treba biti realan i reći da su Vrsi ovaj put favorit. Ipak u svojim redovima imaju euroligaške igrače – priznao je i Miro Dundov, trener Puntamičana.

Međutim, tko poznaje karakter Dundova i njegovih igrača, a Vršani sigurno poznaju, sigurno ne misli da će ovo finale biti jednosmjerna ulica. I u redovima “zelenih” mnogo je igrača s popriličnim brojem jakih utakmica u nogama.

– Očekujem tvrdu i neizvjesnu utakmicu protiv favoriziranog protivnika. Ostavit ćemo srce na parketu i nadam se pobjedi – okrenuo je “pilu naopako” Kanjer.

Susrele su se ove momčadi već jednom ove sezone. U skupini su Vršani slavili s uvjerljivih 71:49, no finale će sasvim sigurno biti priča za sebe. Ono u čemu su svi u najavi složni jest – poziv publici.

Nedjelja, 13 sati, Dvorana Krešimira Ćosića – spektakl je zajamčen!

Ovom prilikom bit će otvoren sjeverni ulaz (kod VIP caffea). Ulaz je slobodan, uz obvezno nošenje maski.

Prije toga, od 10:30 u Dvorani 3 ŠC Višnjik za treće mjesto igrat će Vodovod Ballersi i Relja Sidro.

Kako je cijeli LIKAR Krombacher i humanitarnog karaktera, još uvijek se može izvršiti donacija namijenjena Socijalnoj samoposluzi pri samostanu sv. Frane.

Najjednostavniji način je skeniranjem QR koda putem KEKS Pay aplikacije Erste banke.

Donirati možete i uplatom na račun:

IBAN: HR0224020061500091121 otvoren kod ERSTE bank

NAZIV PRIMATELJA: Udruga zadarskih sportskih novinara

ADRESA PRIMATELJA: Splitska 3, Zadar

MODEL I POZIV NA BROJ: HR00 DATUM (npr. HR00 06022020)

OPIS PLAĆANJA: Donacija