03 srp 2022
TKO TU KOGA? KK Zadar u najavi utakmice sa Zabokom napisao kako COVID potvrde nisu potrebne da bi ih zaštitari ipak tražili na ulazu
Foto: Zvonko Kucelin
KK Zadar

TKO TU KOGA? KK Zadar u najavi utakmice sa Zabokom napisao kako COVID potvrde nisu potrebne da bi ih zaštitari ipak tražili na ulazu

Košarkaši Zadra pobjedom protiv Zaboka otvorili su nastup u Ligi za prvaka HT Premijer lige. Potpuno očekivano! Međutim, ono što nije bilo očekivano jest da je Uprava kluba, kako nam je rečeno od strane nekolicine gledatelja, odlučila da je za ulazak u dvoranu ipak bila potrebna covid potvrda iako su od danas na snazi nove mjere Stožera RH koje propisuju kako se bez njih može ispuniti 50 posto kapaciteta dvorane.

Da stvar bude još i bolja, iz kluba su u najavi utakmice napisali kako covid potvrde nisu potrebne pri ulasku u dvoranu tako da nije jasno zašto i zbog kojeg razloga se ista tražila pri ulasku u dvoranu.

Postavlja se i pitanje kakva će odluka oko covid potvrda biti na snazi sutra kada u Krešin dom u sklopu 23. kola AdmiralBet ABA lige dolazi Cedevita Olimpija.

Navijači su već najavali svoj povratak na tribine, a kako su upravo oni najglasniji zazivači smjene direktora Željka Žilaveca bit će zanimljivo vidjeti hoće li klub i dalje ustrajati na odluci da se u dvoranu može ući samo s predočenjem covid potvrde i tako možebitno smanji broj onih koji bi s tribina zahtjevali njegov odlazak.

Inače, okupljanje navijača, prema najavama, trebalo bi se dogoditi u 15;30 sati ispred CB Roma odakle će se uputiti prema dvorani.