27 lip 2022
SJAJNE CHICKSICE Pobjeda kod Mirlović Zagore produžila nadu za treće mjesto
Futsal

SJAJNE CHICKSICE Pobjeda kod Mirlović Zagore produžila nadu za treće mjesto

U dvoboju pretposljednjeg, 9. kola Prve hrvatske malonogometne lige za žene, igračice MNK Futsal Super Chicks na šibenskom su Baldekinu došle do vrijedna tri boda koja su ih, barem do 17 sati kada svoj dvoboj igraju alumnus i MC Plus, ostavile u igri za treće mjesto.

Igračice Luke Marinovića s uvjerljivih su 4:1 svladale ekipu Mirlović Zagore, a pogotke za ekipu iz Poličnika postigle su Petra Barbir, Nina Mijoč, Lucija Vunić i Nikolina Klapan.

Chicksice se sada s 13 bodova nalaze na četvrtom mjestu ljestvice sa samo bodom zaostatka za trećeplasiranim Alumnusom koji , kako smo rekli, svoj susret ovog kola igra danas protiv drugoplasiranog MC Plusa.

U taboru Chicksica nadaju se kako će gošće u tom ogledu opravdati ulogu favoritkinja i doći do pobjede koja je, usput budi rečeno, i njima jako potrebna kako bi ostale u borbi za prvo mjesto koju vode s Dinamom.

Ukoliko Alumnus ipak uspije iznenaditi i danas dođe do pobjede, sve dileme oko konačnog poretka praktički će biti riješene i prije zadnjeg kola u kojem Super Chicks i Alumnus igraju međusobno baš kao i MC Plus i Dinamo.