25 lip 2022
BOKSAČKI KLUB ARES “Aresovci” trenutačno drže drugo mjesto u Prvoj hrvatskoj ligi mladih
Borilački

BOKSAČKI KLUB ARES “Aresovci” trenutačno drže drugo mjesto u Prvoj hrvatskoj ligi mladih

Sedam boksača Boksačkog kluba Ares prošlog vikenda nastupilo je u sedmom kolu Prve hrvatske lige na Zagrebačkom velesajmu, gdje su osvojili ukupno novih jedanaest bodova.

Pobjede su upisali Vice Radonić koji je slavio s 3:0 protiv boksača iz Zagreba, Marino Sudinja koji je prekidom pobijedio protivnika iz Slavonskog Broda. Nažalost, BK Ares upisao je i poraze na koje nisu računali, u mečevima u kojima neki njihovi borci nisu bili na očekivanom nivou. S boksačima su bili treneri Niko Marketin i Vedran Bajlo.

BK Ares u Prvoj hrvatskoj ligi mladih nalazi se trenutno na drugom mjestu u konkurenciji pedesetak klubova, te se bore za prvu poziciju s boksačkim klubom Brod iz Slavonskog Broda, dok je na trećem mjestu Osijek.

U konkurenciji starijih boksača u kojoj se natječu seniori i mlađi seniori, BK Ares se bori za postolje s Brodom i Leonardom Zagreb, u ovom natjecanju sudjeluje također preko pedeset klubova. Iz kluba poručuju kako su zastupljeni u svim uzrastima, te dodaju, ako ih problemi s izolacijom zaobiđu, da bi mogli ostvariti izvanredne rezultate.

Sljedeće što ih očekuje je Prvenstvo Hrvatske od 25. do 28. veljače, za mlađe seniore, seniore, te za žene, gdje se očekuje nastup četiri boksača i jedne boksačice. Tri borca BK Ares predstavljat će reprezentaciju Hrvatske u Rumunjskoj na jakom međunarodnom turniru, koji se održava od 22. do 28.veljače, početkom ožujka na rasporedu je osmo kolo boksačke lige koje će se održati u Svetoj Nedelji, mjestu u Zagrebačkoj županiji.