24 svi 2022
STOLAR Marin Seko igrač kola. Banana do kraja “ogulila” I to je to…
Stolni tenis

STOLAR Marin Seko igrač kola. Banana do kraja “ogulila” I to je to…

U Stolaru su je odigran dio susreta 16. kola te neki zaostali dvoboji.

U derbiju kola I to je to.. se dobrano poskliznulo na Bananu izgubivši 4:1. Preporođeni Seko, taman odradio pripreme po Musapstanu je briljirao protiv Jurice dobivši ga 3:1. Definitivno, ovim slavljem je zaslužio i epitet igrača kola. Neki poeni još uvijek se prepričavaju po hodnicima dvorane. Rutiner Rakvin je slavio protiv Markovića 3:0 dok je i par Seko/Rakvin s 3:0 bio bolji od Jurice i Markovića.

Marin Seko (Banana)

Sagittarius je na pogon Buterina (taj neće doma i gotovo) nadigrao Villa Sportivu s 5:0. Trsili su se Tepeh i Babara i kako je Boris u prolazu dodao na konopcima je imao Buterina (a tko nije). Ruku je pružio i pilot Kovačević dok Čule tvrdi da je bolestan (vrati se majstore, pita Mara di si).

Dva susreta odradili su dečki iz Sidra (Tomić i Hari). Izgubili su od Bekend dijagonale 5:0 i poletaraca Strukovnjaka 4/1. Strukovnjaci su s 4:1 bili bolji od Novog Radija. Paleka i Perišić su u parovima stigli blizu pobjede, ali manjak zajedničkih treninga odlučio je pobjednika. Perišić se iskalio na Krstiću poslije dok je Gulanka zaboravila trenerku. Sreća njezina da u dvorani nije bio šefa svemira Đuba. Lisica (Strukovnjak) je zakasnio smišljeno na dvoboje a Ivanišević valjda još traži mobitel.

Za kraj smo ostavili dečke iz Shuttle busa (Meštrović, Pop, Dado) koji su izgubili od Bekend dijagonale 5:0. Rezultat nije bio primaran, iako Burčul (ubojica favorita) najavljivao je svašta. Ono što bode u oči je podatak da su igre “prijevoznika” privukle pažnju sponzora. Počeli su kao Šansonijeri, pa nastavili kao Peti element. E u nastavku su se gospoda još i u limuzinama dovezli. Ali, sponzor je toliko jak da su službene susret igrali u majcama lige (vidi naslovnu sliku). Meštroviću, ne triba ti to.

Iako ga je Seko “isprašio”, mislimo na Juricu obojica zaslužuju pohvale. Službeni voditelj lige Karlović neopravdano je bio odsutan tako da su slatko none Katice (Seko) i autoritativni Jurica bili voditelji cijelog programa. I bome, bolji su od idejnog začetnika Stolara ( ne musi se Đuba).

Poredak: Sagittarius 15/1, Strukovnjaci 15/2, Bekend dijagonala 15/2, I to je to… 12/4, Cataleya Sport Line 11/4,  Banana 11/5, Villa Sportiva 10/6, Sidro 8/7, Šabanatori 8/7, Shuttle bus 6/10, Nesvrstani 5/10, Mokronje Zaton 4/11, Vakanza 3/12, AS Zaton 2/13, Diskus hernija 1/14, Novi radio 0/16.

Četvrtak donosi dvoboje u 19 i 15 Sagittarius – Bekend dijagonala i Sidro – Novi radio. u 20 sati se sastaju Cataleya Sport Line (izblijedjele majice) i Nesvrstani a u 20 i 30 Strukovnjaci i Shuttle bus.