20 sij 2022
NASTAVLJA SE 1. HMNLŽ Super Chicsice gošće zagrebačkog Dinama
Futsal

NASTAVLJA SE 1. HMNLŽ Super Chicsice gošće zagrebačkog Dinama

Nakon božićnih i novogodišnjih blagdana nastavlja se natjecanje u 1. Hrvatskoj malonogometnoj ligi za žene. U 3. kolu predstavnik Zadarske županije u ovom natjecanju MNK Futsal Super Chicks u nedjelju od 14;30 sati gostuje u zagrebačkog Dinama.

Kod jednog od favorita za osvajanje naslova Chicksice putuju bez nekoliko standardnih igračica koje se nalaze u samoizolaciji zbog koronavirusa. Ta činjenica uvelike im je poremetila planove i nastojanja da na ovom teškom gostovanju pokušaju kreirati iznenađenje.

No, optimizam ipak nije napustio ekipu iz Poličnika što se jasno može iščitati iz izjave igračice Ivane Ćubić koja vjeruje kako se u sutrašnjem dvoboju može polučiti dobar rezultat.

– U ovoj nam je utakmici cilj sve greške koje smo napravili u prethodna dva kola svesti na minimum. To je jedini način da se odupremo ekipi Dinama koja je ove godine kandidat za prvaka. Nije tajna kako nas očekuje jako težak susret, ali mi ćemo kao i uvijek dati sve od sebe – kaže Ćubić.

– Dinamo je jedan od favorita prvenstva i protivnik kojeg maksimalno respektiramo. Očekujemo motiviranog protivnika koji je ovaj tjedan osigurao ulazak u finale Winter cupa, ali mi smo fokusirane na našu igru. Za nas je bitno da odigramo dobro kao ekipa. U klubu je trenutačno odlična atmosfera, idemo dati sve od sebe i nadamo se fer i korektnoj igri te povoljnom ishodu – sličnog je razmišljanja kao i Ćubić njena suigračica Matea Granić.

Nakon dva kola, u kojima su upisale poraz od MC Plus Agrama i pobjedu nad Radnikom iz Karlovca, igračice Luke Marinovića u konkurenciji šest ekipa trenutačno se nalaze na trećem mjestu ljestvice.