27 lip 2022
VLADIMIR ANZULOVIĆ: “Veseli me dobra reakcija Buljana i Paponje”
Foto: Dragana Stjepanović / KK Partizan
KK Zadar

VLADIMIR ANZULOVIĆ: “Veseli me dobra reakcija Buljana i Paponje”

“Čestitam Partizanu na zasluženoj pobjedi. Vidjeli smo što znače jaka tijela i intenzitet kojega Partizan pokazuje tijekom cijele sezone”, rekao je Vladimir Anzulović, trener Zadra nakon visokog poraza u Beogradu.

“Došli smo sa značajno oslabljenom rotacijom, pogotovo kada je riječ o vanjskoj liniji. Mislim da smo do kraja treće četvrtine mogli računati na neki rezultatski priključak, međutim, Partizan je ovaj put jednostavno bio bolji. Veseli me dobra reakcija mladih igrača Buljana i Paponje, a mi ćemo našu priliku za pobjede tražiti u nekim drugim utakmicama – dodao je Anzulović.

Željko Obradović, trener Partizana, utakmicu je prokomentirao ovako:

“U najavi sam rekao da je Zadar drugačija momčad u odnosu na naš prethodni susret u prvom kolu. Promijenili su trenera i nekoliko igrača. Ovaj put su im nedostajali neki bitni igrači u rotaciji, ali su unatoč tome bili ravnopravan protivnik sve do kraja treće četvrtine i na tome im treba čestitati. Mi smo igrali u dobrom ritmu. Pokušali smo maksimalno ubrzati igru, igrati što više u tranziciji i u određenim trenucima susreta smo to vrlo dobro radili – rekao je legendarni trener.