20 sij 2022
SONIK DOČEKUJE CEDEVITU Stipe Kuliš: “Kvaliteta Cedevite za nas predstavlja dodatan izazov”
Domaća košarka

SONIK DOČEKUJE CEDEVITU Stipe Kuliš: “Kvaliteta Cedevite za nas predstavlja dodatan izazov”

U zaostaloj utakmici 9. kola HT Premijer lige ove srijede će se u dvorani Jazine sastati košarkaši Sonik Puntamike i Cedevite Junior.

Oslabljeni Puntamičani su u posljednjem susretu kojeg su odigrali teško stradali na gostovanju kod Cibone 100:59 dok je njihov suparnik u ovom kolu Cedevita u Osijeku nadigrala Vrijednosnice.

– Cedevita iza sebe ima jednu jako dobru sezonu. Njihove financijske mogućnosti su im i omogućile da slože jedan zanimljiiv roster što za nas predstavlja samo jedan još veći izazov. Pokušat ćemo im se suprostaviti na što je moguće bolji način. Iza sebe smo imali jednu covid sitauciju, odgodili smo susret sa Splitom. Polako se kompletiramo, vjerujem da će igrači koji će nastupiti na susretu barem svojim karakterom uspjeti anulirati nedostatke unutar rostera – istaknuo je trener Puntamičana, Stipe Kuliš.

Sonik je zasad na omjeru od 5 pobjeda i 9 poraza u 14 odigranih susreta. Najugodnije iznenađenje sezone Cedevita s učinkom od 9 pobjeda i 3 poraza nalazi se pri samom vrhu tablice.

Susret će se igrati s početkom u 18 sati.