25 lip 2022
Borilački

BOKSAČKI KLUB ARES Najuspješnija godina od osnutka kluba je ova 2021.

Povijest je ispisana u Boksačkom klubu Ares, najbolja godina do sada je iza njih u četiri godine koliko djeluju. Uspješni su bili na Europskom prvenstvu za kadete gdje su osvojili prvu europsku medalju (bronca, Ivan Nekić) , vodeći su u Prvoj Hrvatskoj boksačkoj ligi- mladi nakon šest održanih kola gdje nastupa pedesetak klubova iz cijele Hrvatske,

Na Prvenstvima Hrvatske u svim uzrastima su njihovi boksači ovu godinu osvojili čak jedanaest državnih medalja, te su drugu godinu zaredom najuspješniji klub u Hrvatskoj na prvenstvima Hrvatske za mlađe uzraste.

Trener Nikola Marketin izabran je za izbornika Hrvatske boksačke reprezentacije za mlađe kadete i kadete a trener Vedran Bajlo obnaša funkciju trenera reprezentacije. Boksački klub Ares od svog osnutka je nositelj kvalitete u Zadru i Zadarskoj županiji.

Za BK Ares ove godine su nastupali sljedeći boksači i boksačice: Mihael Baričević, Andrejas Baričević, Niko Dražina, Ivan Nekić, Anes Sabljaković, Marino Sudinja, Luka Ninčević, Vid Kučan, Luka Bukvić, Luka Matijrvić, Petar Maltež, Frane Šare, Vice Radonić, Pino Rimanić, Mirko Sučić, Roko Bukvić, Karla Tadić i Ivona Galešić.

U 2022. godini organizirat će međunarodni boksački kamp koji će trajati šest dana a zadnjeg dana će biti organiziran turnir, organizirat će radionice i javne tribine kako bi boks približili djeci i roditeljima.