25 lip 2022
Domaći nogomet

PRVA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA NK Polača jesenski je prvak!

Izvrsno su prvi sezone u Prvoj županijskoj ligi odradili nogometaši NK Polača. U trinaest odigranih susreta ostvarili su jedanaest pobjeda, imaju jedan neodlučen ishod te jedan poraz. Skupili su 34 boda, pet više od drugoplasiranog NK Bibinje te su stigli do naslova jesenskog prvaka.

– Prvi dio prvenstva započeo je više nego dobro, već u pripremnom periodu znao sam da imamo ekipu koja može postići dobar rezultat. S obzirom na prošlu sezonu vjerujem da nitko nije računao da će Polača biti u vrhu tablice, a posebno ne jesenski prvak, tako da smo na neki način iznenađenje lige – ističe jedan od najzaslužnijih za ovogodišnje rezultate Polače, trener Marijan Lamešić.

Nekoliko riječi Lamešić je rekao još o svojoj momčadi.

Podrška navijača

– Ekipa je mlada, većinom su to domaći dečki, imamo zajedništvo, pravi su tim te je i ovaj ostvareni rezultat pokazatelj odnosa u ekipi.

Cijeli još drugi dio sezone ih očekuje, očekivanja?

– S obzirom na prvi dio prvenstva, očekujemo da u drugom dijelu nastavimo jednako, uz ozbiljan rad i zalaganje možemo zadržati vodeću poziciju. Želja svih u klubu je da budemo prvaci ove sezone, a onda je moguće i igranje u višem rangu ako se zato stvore svi potrebni preduvjeti – zaključio je Lamešić