27 lip 2022
SUTRA Sedma humanitarna akcija zadarskih sportaša za Socijalnu samoposlugu
Ostali sportovi

SUTRA Sedma humanitarna akcija zadarskih sportaša za Socijalnu samoposlugu

Hrvatski zbor sportskih novinara – sekcija Zadar već 7. godinu zaredom, povodom božićnih blagdana, organizira humanitarnu akciju prikupljanja potrepština za Socijalnu samoposlugu Zadar. Želja nam je i ove godine uključiti što više zadarskih sportaša i sportskih kolektiva te vas i ovom prilikom pozivamo na sudjelovanje u akciji.

Mnogi su već najavili svoj dolazak i sudjelovanje u akciji, koja će se održati sutra (petak) između 9:00 i 11:00 sati u prostorijama Socijalne samoposluge u Samostanu sv. Frane.

S obzirom na specifične epidemiološke uvjete, molimo Vas da i ove godine poštujete naputke Stožera civilne zaštite, prvenstveno glede držanja distance i nošenja maske u zatvorenom prostoru.

Najpotrebnije su stvari koje se najčešće koriste: ulje, brašno, sol, šećer, pašta, riža, mlijeko, konzerve, dječja hrana, higijenske potrepštine, pelene, prašak za rublje, deterdžent za suđe, sapun, pasta za zube, kava…

S obzirom da svake godine ima i onih koji ne mogu doći baš na ovaj dan, donacije je moguće izvršiti i u drugim terminima, a za sve informacije možete nas kontaktirati na hzsn.zadar@gmail.com.

Pokažimo zajedno još jednom koliko je veliko zadarsko srce i izvan sportskih terena!