11 kol 2022
VLADIMIR ANZULOVIĆ: “Četiri utakmice u sedam dana su puno”
Foto: Zvonko Kucelin / KK Zadar
KK Zadar

VLADIMIR ANZULOVIĆ: “Četiri utakmice u sedam dana su puno”

“Šteta za poraz. Mislim da smo mogli prelomiti utakmicu. Koštao nas je slabi ulazak, naročito u drugu četvrtinu, gdje je došao do izražaja težak tjedan koji je iza nas. Za ovu momčad, koja mora igrati s mnogo ritma, četiri utakmice u sedam dana su puno”, rekao je Vladimir Anzulović, trener Zadra, nakon sinoćnjeg domaćeg poraza od Mornara u ABA ligi.

Nije “Zula” imao što za zamjeriti svojim igračima.

“Dečki su htjeli, ali nažalost na kraju nam je ponestalo i snage i koncentracije. Osim toga, treba čestitati i Mornaru, koji je pogodio neke teške šuteve”, rekao je.

S druge strane, Mihailo Pavićević, trener Mornara, prvo se osvrnuo na zadarsku publiku.

“Prije svega, hvala zadarskoj publici, koja nas već godinama dočekuje u izuzetno ugodnoj atmosferi. Od sveg srca im želim zahvaliti u ime kluba, igrača i stručnog stožera te se nadam i vjerujem da će Zadar osigurati ostanak u ligi i da ćemo se ponovno sresti ovdje sljedeće sezone”, rekao je Pavićević pa prokomentirao samu utakmicu.

“Što se same utakmice tiče, čestitam svojim igračima na pobjedi. Ušli smo s idejom kako da dobijemo i obrambeno i napadački. Bilo je i padova u igri, ali defanziva je bila na vrlo visokoj razini. Znali smo koje igrače moramo izolirati i u tome smo 90 posto uspjeli. Obrana je presudila”, istaknuo je trener Mornara.