28 stu 2023
SJAJAN START Juniori MNK Pakoštana u 1. HMNL krenuli s dvije uvjerljive pobjede
Mlađe kategorije

SJAJAN START Juniori MNK Pakoštana u 1. HMNL krenuli s dvije uvjerljive pobjede

Juniori MNK Pakoštane proteklog su vikenda probili led u 1. HMNL regije jug. I to na najbolji mogući način,s dvije uvjerljive pobjede. U prvoj su u gostima slavili kod MNK Crnice s 8:1, a u toj se utakmici učinkom istaknuo Karlo Kadija koji je zabio pet golova, dva je dodao Luka Koceić, a jedan Duje Bezinović.

U drugom su kolu Pakoštanci na domaćem terenu bili bolji od vršnjaka iz MNK Mulina rezultatom 5:1.

Mlade snage Pakoštana, važno je napomenuti, po prvi put sudjeluju na ovoj razini, a sve to skupa rezultiralo je i potpisom ugovora s trenerom koji ima UEFA licencu, Slađanom Matulinom. Kvalitetni treninzi i stručno vođenje kluba sasvim će sigurno puno značiti za njihovu ali i budućnost samog kluba.

U klubu su još istaknuli i kako su jako ponosni na cijelu ekipu koja je natjecanju pristupila s visokom dozom ozbiljnosti i profesionalnosti što je u konačnici potvrdio i sam rezultat. 

Svemu ovom valja dodati i sjajne rezultate seniora MNK Pakoštane koji su kolo prije zimske stanke i dalje na stopostotnom učinku te drugoplasiranoj MNK Kuli na prvom mjestu bježe dva boda.  

Sastav juniora MNK Pakoštane:  Dino Rašin, Tomislav Knez, Josip Vujasin, Karlo Kadija, Luka Koceić, Duje Bezinović, Lovre Banović, Luka Glumac, Ivan Barešić, Roko Lukšić, Ante Vukoja, Petar Žepina, Ivan Kurtov, Feti Gegollaj.

Trener: Slađan Matulina.

Tablica juniorskog 1. HMNL-a nakon dva odigrana kola