04 pro 2021
STK DONAT Davor Karlović: “Mijatović nas je izvukao i ovaj put, vesele dvije pobjede Zubčića”
Stolni tenis

STK DONAT Davor Karlović: “Mijatović nas je izvukao i ovaj put, vesele dvije pobjede Zubčića”

Poraz i pobjeda učinak je stolnotenisača Donata u zadnja dva susreta odigrana prošlog vikenda. Prvo su izgubili na gostovanju kod Dugog Sela 3:0 dok su zatim bili bolji kod Požege omjerom 3:2. Ključan bod i pobjedu Donatovcima je donio Danijel Mijatović.

– Kako sam i najavio da bih bio zadovoljan s jednom pobjedom iz ova dva dvoboja to smo i ostvarili. Osobno sam jako razočaran kako smo lagano izgubili od Dugog Sela, momčadi koju smo prošle godine porazili. Nakon tog poraza ništa nije dalo naslutiti da ćemo dan kasnije odigrati jedan tako kvalitetan meč. Uspjeli smo u tome, Mijatović je donio taj važan bod za drugo slavlje ove sezone. Raduje povratak dobre igre Tomislava Zubčića i to je ono što nas veseli, dvije pobjede je ostvario protiv  Požege. Mijatović je opet pokazao karakter i sretan sam i radi njega jer nam je on donio ukupnu pobjedu i protiv Pule.

Slijede susreti u Zadru sa Starrom i Čakovcem?

– Igramo kod kuće, Starr je prošlogodišnji viceprvak i kao takav je papirnati favorit. Vidjet ćemo kako će to izgledati. Čakovec, tu smo favoriti i ja bih opet bio zadovoljan s jednom pobjedom iz ova dva dvoboja koja nas očekuju.