18 tra 2024
SRETNA GODIŠNJICA ČULINAMA Ipak je Stolar puno više od same igre
Stolni tenis

SRETNA GODIŠNJICA ČULINAMA Ipak je Stolar puno više od same igre

U dvorani Bagata odigrana je većina susreta 12. kolo stolnoteniske lige amatera i rekreativaca Stolar.

Iako smo nagovijestili neka moguća iznenađenja do njih ipak nije došlo. Papirnati favoriti upisali su nove pobjede.

Do dvanaestog uzastopnog slavlja stigao je Sagittarius koji je s 5:0 još više utišao i ovako pretihi Novi Radio. Cataleya sport line je bez problema nadigrala dečke iz AS Zatona s identičnih 5:0. Neumoljiva je bila nekoć skliska Banana koja je s 5:0 bila bolja od Disuku hernije.

Gusto je bilo u dvoboju između Šabanatora i Nesvrstanih. Samodajev je ipak svrstao Brzog tamo di mu je i mjesto za ukupni trijumf Šabanatora 3:2.

Na trenutke je bilo zanimljivo i neizvjesno u dvoboju između Sidra i Petog elementa. Rekli smo bilo, Sidro je u konačnici slavilo 4:1. Istim omjerom I… to je to je porazilo Mokronje Zaton.

Dva dvoboja nisu odigrana, onaj između Vakanze i Bekend dijagonale te Strukovnjaka i Ville Sportive. Zašto, to ne zna ni Đuba, ali ajde, dobro je. Kuloari zbore da pakleni plan kuju Gatara i Tepeh.

Šlag cijele večeri dogodio se u punom jeku mečeva. Galantan kao i uvijek pokazao se voditelj lige, Davor Karlović. Jedan krik bio je dovoljan da sve stane. U dvoranu je ušetala gospođa Ivona Čulina i iznenadila svog supruga Luku. Dvojac Čulina naime slavi petu godišnjicu braka koju im čestitamo i ovim putem. Ivona je Luki poklonila novi reket, uskomešali su se opravdano Buterin i Kovačević (Sagittarius) koji su se zabrinuli za svoje pozicije.

To je Buterin i pokazao sinoć, malo je pingao s Maričkom. E da, naravno spomenuti Karlović kasnije je Ivoni od cijele ekipe Stolara uručio predivan buket za uspomenu. Da, da, ipak je Stolar puno više od same igre i pobjede. Bravo za sve.

Poredak: Sagittarius 12/0, Cataleya sport line 10/2, I… to je to 9/3, Strukovnjaci 9/2, Bekend dijagonala 8/2,Sidro 7/5, Villa Sportiva 7/4, Banana 7/4, Nesvrstani 5/7, Šabanatori 5/4, Peti element 5/7,Mokronje Zaton 3/8, Vakanza 2/9, AS Zaton 1/11, Diskus hernija 1/11, Novi radio 0/12.