16 kol 2022
STK DONAT GRADU ZA DAR Ante Buterin najbolji na Otvorenom prvenstvu grada Zadra za stolnoteniske rekreativce
Ostali sportovi

STK DONAT GRADU ZA DAR Ante Buterin najbolji na Otvorenom prvenstvu grada Zadra za stolnoteniske rekreativce

Povodom Dana grada Zadra blagdana svetog Krševana u dvorani Bagata održano je Otvoreno prvenstvo grada u stolnom tenisu za rekreativce u seniorskom uzrastu te za registrirane mlade početnike.

U seniorskoj konkurenciji prijavilo se 18 natjecatelja (Seko, Buterin, Vidaković, Gatara, Kapelari, Babara, Rakvin, Škibola, Šindija, Škulić, Tepeh, Karić, Tomić, Perić, Jambrek, Marić, Jurica, Marković).

Ante Buterin

Do naslova najboljeg stigao je Ante Buterin koji je u izvrsnom finalnom dvoboju nadigrao Mladena Rakvina 3:1 u setovima. Treće mjesto pripalo je Rajku Vidakoviću koji je porazio Antonia Babaru.

Buterin, Rakvin, Babara, Vidaković

U dječjem uzrastu svi koji su nastupili su pobjednici, odlučio je tako voditelj i kontrolor cijelog natjecanja Davor Karlović. Tako su diplome dobili Franko Ivković, Vita Orlić, Sebestijan Magilevskij, Tara Tošić, Danijel Tikvić, Tristan Magilevskij, Dora Baćac, Ivan Stanić, Petar Dundov i Mate Trogrlić.

Za sve sudionike predstavnici STK Donat na čelu s predsjednikom kluba Ivom Ćukovićem po završetku natjecanja organizirali su prigodno druženje i domjenak.