29 svi 2022
UZ COVID-POTVRDE U Krešinom domu danas se predstavlja Udruga Grad košarke
Košarka

UZ COVID-POTVRDE U Krešinom domu danas se predstavlja Udruga Grad košarke

Nešto se događa u gradu, kaže jedna poznata zadarska navijačka pjesma. Pa, ovih dana definitivno možemo reći da se nešto događa u Košarkaškom klubu Zadar i oko njega.

Politička previranja i prepiranja, zahtjevi za smjenom, mandati na raspolaganju. Sve to vezano je trenutno uz najdraži klub iz Krešinog doma. 

U isto vrijeme u jednoj drugoj dimenziji navijanja za Zadar, niče sasvim nova priča. Priča koja će za ciljeve imati nekoliko jasno definiranih aktivnosti za dugoročni boljitak kluba: transparentnost i poštenje pri odlučivanju i upravljanju na bilo kojoj razini u klubu, volontersku marketinšku potporu te financiranje klupskog djelovanja. 

Navedeno je dio jedne srcem kreirane viziju boljeg kluba i grada, i često mutne ali dominantno ipak jako jasne slike jednog giganta, simbola košarke u Hrvatskoj i šire. Onog s kojim se svaki njegov navijač, sadašnji i budući, može i mora identificirati. 

Udruga Grad košarke u petak 12.11. s početkom u 18:00 na parketu Krešinog doma predstavit će svoje aktualno i buduće djelovanje te planove za veliki KK Zadar. Zadar svih njegovih navijača iz grada, županije, države i šire, a koji će u njegovom radu moći aktivno djelovati kroz demokratske i posložene procese.

Pokažimo da je Zadar još uvijek naš. Vidimo se u petak!

Za prisustvovanje predstavljanju potrebno je imati COVID propusnicu i masku, a možete obaviti i brzi antigenski test po cijeni od 50 kn – odmah na ulazu u dvoranu. Ulazi se kroz ulaze B i C.