25 lip 2022
STOLAR Banana se “poskliznula” na Bekend dijagonalu, Sagittarius usamljen na vrhu
Tenis

STOLAR Banana se “poskliznula” na Bekend dijagonalu, Sagittarius usamljen na vrhu

Odigrani su susreti 10. kola u STOLAR-u, točnije još jedan će se danas s početkom u 18 i 30 između Vakanze i Petog elementa.

Kako smo najavili jučer, imali smo dva derbija. Bekend dijagonala je zaustavila niz od šest uzastopnih pobjeda Banane. „Ogulili” su ju za slavlje 5/0 iako je sijevalo sa svih strana i bio je to jako zanimljiv dvoboj.

Ništa manje dramatično nije bilo ni u srazu Strukovnjaka i I.. to je to. Ivanišević i Lisica su uspjeli meč privući kraju u svoju korist 3:2.

Sagittarius je upisao i desetu pobjedu zaredom. 5/0 su nadigrali dečke iz Sidra (Karić, Tomić) u jednom stvarno odličnom dvoboju. Šabanatori su bili bolji od Diskus hernije 5/0, istim rezultatom je i Villa Sportiva privela dvoboj kraju u svoju korist protiv AS Zatona.

Nesvrstani su rezultatom 3/2 porazili Mokronje Zaton dok je Cataleya sport line s 4/1 svladala Novi radio. U dvoboju Marića, bolja je bila Danijela koja je donijela jedan bod svom timu. Perišić je totalno van forme dok se Kate naočigled svih, budi.

Poredak: Sagittarius 10/0, Strukovnjaci 9/1, Cataleya sport line 8/2, I… to je to 7/3, Villa Sportiva 7/3, Bekend dijagonala 7/2, Banana 6/4, Sidro 5/5, Nesvrstani 5/5, Šabanatori 4/4, Mokronje Zaton 3/7, Peti element 3/6, AS Zaton 1/9, Diskus hernija 1/9, Vakanza 1/8, Novi radio 0/10.

Sutra u dvorani Bagata s početkom u 9 sati povodom Dana Grada Zadra bit će održano i Otvoreno prvenstvo grada za sve sudionike u pojedinačnoj konkurenciji. Kotizacija je 40 kuna a fešta od stolnog tenis bit će po završetku začinjena domjenkom u organizaciji STK Donat.