04 pro 2021
KK RELJA SIDRO Gladni pobjede “kao psi mesa”
LIKAR Krombacher

KK RELJA SIDRO Gladni pobjede “kao psi mesa”

Momčad KK Relje u premijernom nastupu u LIKAR Krombacheru predstavit će se kroz idealan spoj mladosti i iskustva. Dio igrača osjetio je igranje LIKAR-a u drugim dresovima u prvoj sezoni, dok ostali vjeruju da također imaju što za pokazati u ovoj ligi.

Dečki za sebe kažu da su gladni pobjede “kao psi mesa”, a iako su debitanti, pucaju visoko i ciljaju na titulu. Neće im biti lako, no uzdaju se u brzi tempo, lucidne tranzicije i artiljeriju trica.

Voditelj momčadi i dirigent na parketu bit će sve popularniji Šibenčanin Mateo Matov, a na bekovskim pozicijama važnu ulogu imat će prekaljeni razigravači Lovre Mikas i Tonči Tomić. Posebnu pažnju treba obratiti na ministra obrane, dugorukog “lopova” Borisa Kovačevića, dok je jedan od lidera i najiskusnijih igrača u sastavu dobro poznati Josip Mrkić, dugogodišnja uzdanica KK Jazina. Naravno, kad je iskustvo u pitanju, svih zasjenjuje “snajper” Ivan Dellavia, jedna od najpouzdanijih “pljuca” zadarske košarke.

Relja se uzdaje i u mlade aseve Lovru Višića i Gabrijela Majicu, inače osvajače posljednje Ljetne lige u dresu Kampo Kaštela. Dvojac dvometraša odlično se snalazi i na unutarnjim i vanjskim pozicijama te će unijeti energiju na parket kad starijima ponestane zraka. Centarske pozicije upotpunit će hobotnice Filip Mirković i Toni Bumbak pored kojih se teško polaže, a još teže skače.

Kvartovske uzdanice predstavljat će domaći dečki Stipe Cvitanović, “snajper s Relje”, kao i Lovre Mičić, poznatiji kao “Caruso s Relje”. Od lokalaca tu je i uvijek sigurni Mamić, nije Zdravko ali je Mateo. Igrači iz sjene su talentirani Ivan Morić i Lovre Banović, a prljavi posao na sebe će preuzeti Nino Šimunov.

Momci u bitku kreću nedjeljnim okršajem s Brodaricom, a Matov ističe kako je primarni cilj zauzeti što višu poziciju u skupini i naviknuti se na pakleni ritam LIKAR-a. Svakako, Ne zaboravite ispratiti Relju ove sezone.

KK Relja Sidro

Mateo Matov

Mateo Mamić

Gabrijel Majica

Ivan Dellavia

Boris Kovačević

Nino Šimunov

Lovre Višić

Tonći Tomić

Lovre Banović

Stipe Cvitanović

Lovre Mičić

Josip Mrkić

Ivan Morić

Lovre Mikas

Dario Rumenić

Filip Mirković

Luka Mujagić

Jure Portada

Toni Bumbak