16 kol 2022
STOLAR Sagittarius na vrhu sa svih osam pobjeda
Stolni tenis

STOLAR Sagittarius na vrhu sa svih osam pobjeda

Odigrani su susreti 8. kola u stolnoteniskoj ligi rekreativaca i amatera STOLAR.

Prvi dvoboj i to onaj zaostali odigrali su dotad neporaženi Sagittariusi i Strukovnjaci. Boljim su se pokazali dečki iz Sagittariusa koji su slavili s 4:1.

Netom kasnije, „strijelci” iz Sagittariusa (Buterin, Kovačević, Čulina) su u još jednom derbiju stigli do pobjede i to osme u nizu te su sada usamljeni na vrhu sa stopostotnim učinkom. Bili su bolji od Cataleya sport linea (Ješe, Marić). Zanimljivi su bili svi dvoboji, međutim, ključne bodove u dvoboju protiv Ješe bolje je odigrao Buterin te je Sagittarius dobio meč 3:2.

Banana briljira i dalje, stigla je peta pobjeda u nizu. Dečki iz Petog elementa nisu bili u elementu te su (Seko, Rakvin) porazili ih 5:0. Odlična je i Villa Sportiva. Tepeh i Babara još više su svojom izvedbom 5:0 utišali Novi radio. I… to je to ne priča puno, ali rezultat je tu. Sada su pobijedili AS Zaton. Sada ih očekuju pravi ispiti.

Mokronje Zaton je nadigralo Diskus herniju 5:0, Strukovnjaci su nakon poraza od Sagittariusa konsolodirali svoje redove slavivši u dvoboju s Nesvrstanima 4:1. Sidro igra konstantno dobro, prikovali su na dnu i dalje Vakanzu nadigravši ih 4:1.

Poredak: Sagittarius 8/0, Strukovnnjaci 7/1, I… to je to 7/1, Cataleya sport line 6/2, Banana 5/3, Sidro 5/3, Villa Sportiva 5/3, Bekend dijagonala 5/2, Šabanatori 4/3, Mokronje Zaton 3/5, Peti element 3/5, Nesvrstani 3/5, Diskus hernije 1/7, AS Zaton 1/7, Novi radio 0/8, Vakanza 0/8.