16 kol 2022
IZNENAĐENJE KOLA Cataleya se poskliznula na Bananu
Stolni tenis

IZNENAĐENJE KOLA Cataleya se poskliznula na Bananu

Još jednu zanimljivu večer u dvorani Bagata ponudio nam je STOLAR stolnoteniska liga rekreativaca i amatera. Na programu su bili susreti petog kola, jedan dvoboj i to derbi, sraz neporaženih Sagittarisua i Strukovnjaka je odgođen (poslovne obveze).

Ljepoticu dosadašnjeg djela prvenstva (potvrdio je to Đuba, a tko smo mi da mu u to ne vjerujemo) odigrali su do tada neporaženi, dečki iz Cataleye sport linea (Ješe, Marić) protiv Banane (Seko, Rakvin). Slavila je Banana 3:2, ključni dvoboj koji se odlučio u petom setu dobio je Rakvin nadigravši Ješu. Banana je tako stigla do druge pobjede u nizu.

Pop – Brzi

I Sidro je po prvi put poraženo. Za to je zadužen sastav I… to je to koji je slavio 5:0. Izgleda lagano, uh, daleko od toga da je tako bilo. Koliko čujemo i oni su dugu vijećali nakon prvog poraza u prošlom kolu (povučeni su i određeni potezi).

U lokalnom derbiju između AS Zatona i Mokronje Zatona slavili su potonji 5/0 te su sada oni gazde u mjestu.

AS Zaton – Mokronje Zaton

Pop šuti i igra i vuče Peti element. Potpisali su treću pobjedu rezultatom 3/2 protiv Nesvrstanih. Pitanje je dokle će se čekati buđenje Burčula (na tankom je ledu).

Peti element

Nakon dva uzastopna poraza u pravom ritmu je opet Bekend dijagonala koja je s 5/0 nadigrala Diskus herniju. Šabanatori su održali lekciju Novom radiju (Perišiću, kud plovi ovaj brod) porazivši ih 5/0.

Treće slavlje upisala je Villa Sportiva. Pobijedili su Vakanzu (Gatara, dokle ovako) 5:0.

Marić – Rakvin

Na vrhu su s omjerom 4/1 Sidro, Cataleya sport line i I… to je to, 4/0 i susret manje imaju Sagittarius i Strukovnjaci. Omjer 3/2 krasi sljedeće sastave, Peti element, Villa Sportiva, Bekend dijagonala. Do 2 pobjede uz 3 poraza stigli su Šabanatori, Nesvrstani, Banana i Mokronje Zaton. Jednu pobjedu i tri poraza imaju Diskus hernija, AS Zaton, začelje bez pobjede s omjerom 0/5 rezervirano je za Novi radio i Vakanzu.

Četvrtak donosi susrete šestog kola. Sastaju se Šabanatori – Peti element (19 sati), u 20 igraju Novi radio – I… to je to te Bekend dijagonala – Mokronje Zaton. U 20 sati i 30 minuta slijedi dvoboj Cataleye i Ville Sportive, u 21 sat Sidro igra protiv zahuktale Banane a Strukovnjake očekuje ogled s Diskus hernijom. Zadnji dvoboj u 21 i 30 igrat će AS Zaton i Nesvrstani.