17 sij 2022
LIVNO OPEN Zlato, dva srebra i bronca članova Taekwondo kluba Zadar!
Borilački

LIVNO OPEN Zlato, dva srebra i bronca članova Taekwondo kluba Zadar!

Članovi Taekwondo kluba Zadar nastupili su na tradicionalnom međunarodnom Taekwondo natjecanju za kadete i juniore 25. LIVNO OPEN. Organizator natjecanja je bio TK Magone iz Livna, a nastupilo je 190 natjecatelja iz 25 klubova iz Hrvatske i BiH i među njima i 3 članova TK Zadar i jedan iz TK Obrovac.

Kod Kadetkinja, Jana Božica Gečević u kat – 55 kg je osvojila prvo mjesto i zlatnu medalju i pehar za najbolju kadetkinju turnira, a to je ostvarila uz tri pobjede s najvećim brojem bodova i bodovnom razlikom kod kadetkinja.

Juniorka Noeli Torić u kat. – 55 kg je kroz tri borbe i dvije pobjede osvojila drugo mjesto i srebrnu medalju. Junior Karlo Uskok u kat – 59 kg je izgubio u polufinalu i osvojio treće mjesto i brončanu medalju.

Član TK Obrovac, junior Filip Šakić koji se za natjecanja priprema u TK Zadar nastupio je u kat + 78 kg i kroz tri borbe i dvije pobjede došao je do drugog mjesta i srebrne medalje.

Svi borci dali su sve od sebe i prikazali su dobre i atraktivne borbe i ostvarili odlične rezultate, a ovaj put je nastupila i europska brončana Ariana Oreč ali u ulozi trenerice što je curama koje je vodila dalo dodatni motiv.