04 pro 2021
STOLAR Sagittarius, Strukovnjaci, Sidro i Cataleya još uvijek ne znaju za poraz
Stolni tenis

STOLAR Sagittarius, Strukovnjaci, Sidro i Cataleya još uvijek ne znaju za poraz

Odigrano je cijelo četvrto kolo u STOLAR -u.

A sinoć je itekako sijevalo u dvorani Bagata. Na repertoaru je bilo mnoštvo pravih mečeva za sve sladokusce igre s drvenim reketom. Za regularnost natjecanja s uzvišenog mjesta (kao i inače) bio je zadužen Đuba.

U srazu neporaženih Cataleya sport line (Vidaković, Marić, Ješe) je nadigrala I… to je to 4:1 (Marković, Jurica, Motušić). Iako konačan rezultat daje naslutiti da je put do slavlja bio lagan, bome nije, bio je poprilično trnovit i težak uz mnogo lijepih poena s obje strane.

Teško je stvarno izdvojiti ljepoticu sinoćnje večeri. Muška borba bila je i u susretu Sagittariusa (Buterin, Kovačević, Čulina) i Ville Sportive (Babara, Tepeh). Sagittarius je pobijedio 3:2 i ostao neporažen i dalje.

AS Zaton

U pravoj drami stopostotan učinak zadržali su dečki iz Sidra (Tomić, Karić, Jurlina) koji su nakon velike borbe nadigrali Šabanatore 3:2 (Samodajev, Galov, Kamber).

Za poraz ne znaju i dalje mladi lavovi Strukovnjaci (Lisica, Ivanišević) koji su bili bolji od iskusnih lisaca iz Bekend dijagonale 3:2 (T. I K. Torbarina, Škoda). Dvoboj vrijedan HEP Superlige.

Nesvrstani (Mufa, Madiraca, Z. Brzić) su stigli do druge pobjede 4:1 dok prva pobjeda za Novi radio (Perišić, Paleka) još uvijek ostaje nedosanjani san.

Drugu pobjedu upisao je Peti element (Popović, Burčul, Meštrović) porazivši 4:1 Mokronje Zaton. Burčul je s tek pristiglim reketom iz Japana pokazao da je u tome bila stvar. Gubitak prvog seta brzo je pretočio u svoju pobjedu u konačnici.

Slast prvog slavlja osjetila je ekipa AS Zaton (Š. I A. Peša, Pavlović, Patrk) koja je s 4:1 uzela mjeru Diskus herniji (Šandrić, Pavlović). A kasni sastanak očigledno je utjecao i na Bananu koja je s uvjerljivi 5:0 nadigrala Vakanzu i tako stigla do prve pobjede. Bome, Gatara ima dosta ne baš slatkih briga.

TABLICA: Cataleya sport line 4/0, Sagittarius 4/0, Strukovnjaci 4/0, Sidro 4/0, I… to je to 3/1, Villa Sportiva 2/2, Bekend dijagonala 2/2, Peti element 2/2, Nesvrstani 2/2, Mokronje Zaton 1/3, Šabanatori 1/3, Diskus hernija 1/3, AS Zaton 1/2, Banana 1/3, Vakanza 0/4, Novi radio 0/4.

Pravu poslasticu imamo u sljedećem kolu. Derbi dvije neporažene momčadi Sagittariusa i Strukovnjaka, Sidro svoju nisku uspjeha želi zadržati i protiv I… to je to koji će se sigurno htjeti vratiti na staze pobjeda. I Cataleya sport line koja igra protiv Banane „cilja” petu pobjedu u nizu. Bekend dijagonala nakon dva poraza odmjerit će snage s Diskus hernijom. Imat ćemo na repertoaru i sraz dvije ekipe s istim omjerom, Nesvrstani i Peti element. Šabanatori će na megdan Novom radiju, lokalni derbi igrat će Mokronje Zaton i AS Zaton dok će Villa Sportiva bodove za treće slavlje tražiti u ogledu s Vakanzom.