19 kol 2022
STOLAR Dvoboj neporaženih, Cataleya sport line igra protiv I… to je to. Na vrhu žele ostati i Sagittarius, Strukovnjaci i Sidro!
Stolni tenis

STOLAR Dvoboj neporaženih, Cataleya sport line igra protiv I… to je to. Na vrhu žele ostati i Sagittarius, Strukovnjaci i Sidro!

Četvrto kolo na rasporedu je danas u stolnoteniskoj ligi rekreativaca i amatera STOLAR.

Bit će večeras u dvorani Bagata od 20 sati jako zanimljivo. Nakon ovog kola jedna od ove dvije momčadi Cataleya sport line i I… to je to, više neće biti neporažena. Na to će odgovor dati njihov međusobni dvoboj. Spektakl je zajamčen, nogometaši, košarkaši, veslači (Ješe, Vidaković, Marić) s jedne a s druge strane isto nogometaši te tenisač (Marković, Maruna, Jurica). Sve je spremno, neka reketi daju odgovor tko je u boljoj formi.

Sagittarius (Buterin, Kovačević, Čulina) sigurno želi četvrto slavlje u nizu nakon pobjede u derbiju prošlog kola protiv Bekend dijagonale. Protivnik Sagittariusa je Villa Sportiva. Spomenuli smo Bekend dijagonalu koja opet ima težak zadatak. Mladi, neporaženi Strukovnjaci (Ivanišević, Lisica) njihov su sljedeći izazov. Bez sumnje, dvoboj koji vrijedi pogledati.

Sidro (Tomić, Karić, Jurlina) djeluje jako ozbiljno, pokazuju to i njihove sve tri pobjede. Protivnik koji ih danas očekuje je jako nezgodan, Šabanatori, definitivno imaju što za reći.

Je li kasni noćni sastanak Banane s upravom dao ploda i hoće li danas stići do prvih bodova nešto će se pitati i „vaterpoliste” iz Vakanze (Gatara ne spava mirno) koji snuju iste snove.

Novi radio, koliko čujemo na susret će tek doći s kraćih odrađenih priprema. Sanjaju prvo pobjedu, Perišić, Paleka te cure Kate i Danijela vjeruju da mogu iznenaditi Nesvrstane.

Prvu pobjedu u prošlom kolu ostvario je Peti element. Uhvatio je Pop ruku, Burčul (on uvijek svoje da), u paru je pokazao da je itekako koristan (Meštrović) igraju s Mokronje Zatonom. AS -evi iz Zatona sve će učiniti da okuse slast prve pobjede. Na tom putu stoje im nesalomljivi dečki iz Diskus hernije (Šandrić, Pavlović).

TABLICA: Cataleya sport line 3/0, Sagittarius 3/0, Strukovnjaci 3/0, Sidro 3/0, I… to je to 3/0, Villa Sportiva 2/1, Bekend dijagonala 2/1, Peti element 1/2, Mokronje Zaton 1/2, Šabanatori 1/2, Nesvrstani 1/2, Diskus hernija 1/2, Novi radio 0/3, Banana 0/3, Vakanza 0/3, AS Zaton.